Piramit Haber

Tatilleri zehir oldu..

Manşet

Antalya'nın Alanya ilçesindeki bir otelde tatil yapmak için internetten acenteye rezervasyon yaptırarak parasını ödeyen yaklaşık 50 kişi gittikleri otelde büyük bir şok yaşadı.

 İnternetten rezervasyon yaptırarak tatil yapmak amacıyla Alanya'daki bir otele gelenler, elektrik ve suyun kesik olması ve yeterli hizmet verilmemesi nedeniyle mağdur edildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, internetten bir acente aracılığıyla Alanya'nın Tosmur beldesindeki 4 yıldızlı bir otele rezervasyon yaptıran 50 civarında tatilci, beldeye geldiklerinde otelde su ve elektriğin borcunun ödenmemesi nedeniyle kesildiğini öğrendi. Yeterli hizmetin de verilememesi nedeniyle mağdur olan tatilciler, otel yetkililerine tepki gösterdi.

Büyük bölümü geri dönen tatilcilerden bazıları da acenteler tarafından başka otele yerleştirildi.
Tatilcilerden Fatih Olmuş, senelik izinlerini kullanarak tatile geldiklerini ancak daha ilk günde büyük şok yaşadıklarını söyledi. İnternetten bulup rezervasyon yaptırdığı otele parasını peşin ödediğini ancak otele geldiğinde muhatap bir kişi bile bulamadığından yakınan Olmuş, "Yemek yok, garson, su, elektrik yok. Rezervasyon yaptırdığımız yeri aradık ama bizimle ilgilenilmedi. Mağduruz" dedi.

Kazım Demiral adlı tatilci ise otelin kendilerini mağdur ettiğini ileri sürerek, "İnternetten rezervasyonu peşin para ile yaptırdık. Otele geldiğimizde hiçbir şey olmadığını fark ettik. Yetkili bile yok. Turu arıyoruz, ilgilenmiyorlar. Bizimle beraber birçok turist var. 4 günlük için geldik ama otelde tatilciler dışında kimse yok" diye konuştu.
Tatilcilerden Kaan Bakar da 2 gündür elektriksiz ve susuz bir otelde tatil yapmaya çalıştığını ifade etti. Yemeğin bile olmadığı "rezil" bir tatil geçirdiğini anlatan Bakar, şöyle konuştu:

"Rezervasyonu bir internet sitesinden yaptırdım ama ne ilgilenen var, ne soran. En az yüz defa aradım ama geri dönüş de yardımcı olan da yok. İçme suyumuz bile yok. Koskoca otel. Parasını veriyoruz, internette şöyle böyle diye oteli anlatıyorlar ama işte halimiz."
Öte yandan otel yetkilileri, konuyla ilgili açıklama yapmadı.
Bu arada aynı otele yaklaşık bir ay önce borçları nedeniyle alacaklı firma tarafından haciz işlemi gerçekleştirilmişti. Odalardaki klimalar alacaklı firma tarafından getirilen ekiplerce sökülmüş, otelde kalan 300'e yakın yerli ve yabancı turist, borcu nedeniyle elektriği de kesilen otelden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.