Piramit Haber

Soma'da son durum! Rakamlar yükseldi..

Manşet

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Soma'daki maden faciasında bugün itibarıyla 299 işçinin cesedine ulaşıldığını bildirdi

Soma'da son durum! Acı liste uzadıSoma'da son durum! Acı liste uzadıSoma'da son durum! Acı liste uzadı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Soma'daki maden faciasının ardından yer altında en fazla yer altında 3 işçinin olabileceğini, arama faaliyetlerinin devam edeceğini söyledi.

Bakan Yıldız, Soma'daki maden faciasında bugün itibarıyla 299 işçinin cesedine ulaşıldığını bildirdi. 

YENİ BİR YANGIN DAHA ÇIKTI
Soma'da facianın yaşandığı maden ocağında yeni bir yangının çıktığını belirten Taner Yıldız, "Yaklaşık yarım saat 45 dakika oldu onu da kontrol altına almak lazım" dedi. Yıldız, 3 işçi için arama faaliyetlerinin yangın kontrol altına alındıktan sonra yapılabileceğini açıkladı.

YAŞAM ODALARI

Bu sıra dışı ve önemli bir kazadır. Bir kurumumuza değil bütün bu yapıyla alakalı tekrar değerlendirmemiz gereken bir yanı olacak. Ne yapılması gerekiyorsa yapılacak.

Yorumlar (1)

serhat 10 Yıl Önce

somadaki ocakta tekrar yangın çıkmış mış . ben buna inanmam bu işte bi bit yeniği vardır. hatırlasanız bundan iki üç gün önce ali̇ tüzel bi açıklama yaptı '' içerde yangın süreceğini ve söndüremedikleri için içeriye beton döküp kapıyı kapatacığını söyledi sebebi ise içerde bir çok şehit madenci var daha da dikkat çekmemek için bunu yapacaklarını söyledi '' eğer böyle bir şey yaparlarsa ben ahirette bile sorumlularından şikayetçi olacam :(

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.