Piramit Haber

Sisten göz gözü görmez oldu...

Manşet

Gece saatlerinde başlayan ve sabah etkisini artıran sis nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksama yaşandı. Sakarya'da görüş mesafesi düştü..

 Görüş mesafesinin 50 metreye kadar düşmesi sebebiyle bazı kavşak ve noktalarda önlem alan trafik ekipleri, sürücüleri sis farlarını yakmaları ve trafik kurallarına riayet etmeleri konusunda uyardı.
Kentte bugün hava sıcaklığının en düşük 7, en yüksek 21 derece olması bekleniyor.

BOLU DAĞINDA SİS
Bolu Dağı'nda etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü. Bolu Dağı'nın sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, D-100 karayolunda ulaşımda aksamalara neden oluyor.

Karayolun Bakacak, Karanlıkdere ve Seymenler mevkilerinde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü. Bolu Dağı güzergahını kullanacak olan sürücülere uyarılarda bulunan Bolu Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, sürücülerden, yakın takip, aşırı hız ve hatalı sollama yapmamalarını istedi.

KOCAELİNDE SİS

Kocaeli'de sabah saatlerinde etkili olan sis, hayatı olumsuz etkiledi. Gece saatlerinde başlayan ve sabah etkisini artıran sis nedeniyle kentin yüksek kesimlerinde sürücüler ilerlemekte zorlandı.

Sabah saatlerinde yola çıkan vatandaşlar, Erenler, Malta ve Ayazma mahallelerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle zor anlar yaşadı.

İzmit Körfezi'nde de etkili olan sis nedeniyle iptal edilen deniz seferi olmazken, Seka Park'ta spor yapan vatandaşlar körfezde oluşan manzarayı izledi. Trafik ekipleri, yoğun sis nedeniyle sürücüleri yakın takip ve hız yapmamaları konusunda uyarıyor. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, yüksek kesimlerdeki sisin öğle saatlerinde etkisini kaybedeceğini belirtti.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.