Piramit Haber

Sierra'nın katil zanlısı 'Laz Ziya' konuştu!

Manşet

ABD'li Sierra'nın katil zanlısı Ziya T. İstanbul'a getirildi. Katil zanlısı, "pişmanım" ve "sonra açıklama yapacağım" şeklinde konuştu

 ABD'li Sierra'nın katil zanlısı Ziya T., İstanbul 'a getirildi. Havalimanından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından alınan zanlı, Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrolün ardından sorgulanmak üzere İstanbul Gayrettepe Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.
Hastane çıkışı vatandaşların cinayet zanlısı Ziya T.'ye tepki gösterdiği görüldü.
DİKKAT ÇEKEN İKİ CÜMLE
Ziya T. Asayi Şube Müdürlüğü'ne girdiği sırada basın mensuplarının sorularına "Sadece pişmanım" ve "Sonra açıklama yapacağım" şeklinde cevaplar vermesi dikkat çekti.
ACI İTİRAF
Bu arada Ziya T.'nin emniyetteki ilk ifadesinde Sierra'yı öldürdüğünü kabul ettiği ve "Olay esnasında tinerin etkisindeydim. Sert bir cisimle kadına vurduğumu hatırlıyorum" dediği öne sürüldü.
"YOKSULLUKTAN KIŞIN CEZAEVİNE GİDİYORDU"
Ziya T.'nin, Karabük'te esnaf olan arkadaşı Zafer Özden, onu en son Murat Çimen'e ait kahvede gördüğünü söylemiş, T.'nin "İstanbul'daki Sarai Sierra cinayetinin benim üzerime kalacak diye kaçtım" dediğini iddia etmişti. T.'nin her sabah kahveye kahvaltıya geldiğini anlatan Özden, ifadesinde şunları söylemişti:
"Baktım oturuyor içeride. Başka bir yere işe gidecektik. 'Neden burada oturuyorsun, gel seni de götüreyim' dedim. 'Yok' dedi. Ama sonra da ikna ettim. Arabaya bindik. İşçileri işe bıraktım. Parası yokmuş, iki paket sigara aldım ona. Bana 'İstanbul'da olaylar oldu, benim üzerime kalacak diye kaçtım' dedi. Suriye ya da İran'a geçeceğini söyledi. Adam öldürmek değil, tavuğu bile kesemez. Kışın yatacağı yer olmadığı için küçük suçlar işleyerek cezaevine girdiğini biliyoruz o kadar."
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.