Piramit Haber

Sevgilisi ölünce halı sahaları araştırdı

Manşet

Dehşete düşüren gerçeğe ulaştı!

 Halkla ilişkiler firmasında çalışan H.K (33) ile muhabirlik yapan M.Ç , 11 yıl önce bir haberde tanıştı. İkilinin arkadaşlığı aşka dönüştü. 6 yıllık birlikteliğin ardından nişanlandılar. Çift, nikâh için gün alıp düğün hazırlıklarına başlamıştı ki 3 yıl önce gelen ölüm, ikiliyi ayırdı.
Halı saha maçı yapan M.Ç, uykuda hayata veda etti. M.Ç’nin kalbindeki 3 damarın tıkalı olduğu ortaya çıktı. H.K, nişanlısının ardından Türkiye’deki halı sahaları araştırdı.

‘NAYLON HALI ELEKTRİK YÜKLÜYOR’
Sahaların uluslararası standartta yapılmadığını, beton üzerine kaplanan naylon halıların vücuda elektrik yükleyerek kalp krizine yol açtığını söyleyen H.K , Futbol Federasyonu’na sunmak üzere bir proje hazırladı.

H.K şöyle konuştu:

“Aşkım ne olursa olsun ayakta durmamı isterdi. İnsanlar bilinçli şekilde halı sahaları kullanmıyor. Ayrıca Türkiye’deki halı sahalar, çim saha değil."
 
"Naylon üzerinde koşarken vücut elektrik yükleniyor, vücudun kalp ritmi bozuluyor. Dünyada böyle değil. Maç öncesi ısınma hareketleri yapmak, maç sonrası toprağa basmak gerekiyor."

Hâlâ nişanlısının fotoğraflarına bakamayan H.K, “O benim en yakın arkadaşım, dostum, öğretmenimdi. Canım hiçbir zaman bu kadar yanmayacak. Sonsuza dek o aşkım olacak” dedi.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.