Piramit Haber

Sesimizi dünyaya duyurun

Manşet

AA Genel Müdürü Öztürk, yaralıları ziyaret ettiği hastanede Gazzeli doktorun, ''Sesimizi duyurun'' çağrısına, ''Herkes sussa da feryadınızı dünyaya duyuracağız'' karşılığını verdi.

AA Genel Müdürü Öztürk, yaralıları ziyaret ettiği hastanede Gazzeli doktorun, ''Sesimizi duyurun'' çağrısına, ''Herkes sussa da feryadınızı dünyaya duyuracağız'' karşılığını verdi.

...

GAZZE

Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, dün gerçekleştirilen AA Ortadoğu Bölge Müdürlüğü'nün açılışının ardından, 6 gündür İsrail saldırılarına maruz kalan Gazze'ye gitti.
Mısır'daki iki muhabirle Refah Sınır Kapısı'ndan Gazze'ye giriş yapan Öztürk, Gazze'deki AA personeliyle bir araya geldi.
Önceki gün hava saldırısı sırasında yaralanan AA Kameramanı Ömer Şageli ve Foto Muhabiri Mustafa Habbuş'a geçmiş olsun dileklerini yineleyen Öztürk, yaralanmalarına rağmen görevlerine devam ettikleri için teşekkür etti.

Saldırılar durdurulmalı

Öztürk, Gazze'deki Şifa Hastanesi Acil Servisi'ne giderek İsrail saldırılarında yaralanan Filistinlileri ziyaret etti.
Acil Servis Doktoru Halid el-Sahabani, hastaneye gelen yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi verdi, saldırıların acilen durdurulmasını istedi. Sahabani, şunları kaydetti:
''İsrail'in 6 gündür aralıksız sürdürdüğü saldırılar, doğrudan sivilleri hedef alıyor. Hastanemize gelen yaralılarla artık başa çıkamıyoruz. Ağır hastaları, Kahire'deki hastanelere göndermek zorunda kalıyoruz. Acil olarak sivillere yönelik saldırıların durdurulması gerekir. İsrail, Hamas'ı gerekçe gösterip, sivil halkı vuruyor. Saldırılarda çocuklar ve kadınlar hedef alınıyor. Sesimizi dünyaya duyurun.''
Doktor Sahabani, acil olarak tıbbi malzemelere ve doktora ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

Mazlumların sesini dünyaya duyuracağız

AA Genel Müdürü Öztürk, AA Ortadoğu Bölge Müdürlüğü aracılığıyla Ortadoğu halkının sesinin dünyaya daha gür şekilde duyurulacağına dikkati çekti. Öztürk, ''Anadolu Ajansı olarak yayınımızı 24 saat 365 gün aralıksız sürdüreceğiz. Herkes sussa da sesinizi, siz mazlumların feryadını dünyaya duyurmaya devam edeceğiz'' dedi.
Yaralılara acil şifa dileyen Öztürk, ölenlerin yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.
İsrail'in Gazze'ye yönelik 6 gündür sürdürdüğü saldırılarda, 92 kişi öldü, 738 kişi yaralanmıştı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.