Piramit Haber

Seferlerde aksama yaşanmadı

Manşet

Türk Hava Yolları, Hava-İş'in grevinin başladığı andan itibaren 82 uçuşun hiçbir aksama yaşanmadan yapıldığını bildirdi...

İSTANBUL

Türk Hava Yolları (THY) yönetimi ile 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde uzlaşma sağlayamayan Hava-İş, greve başladı.

Yetkililer, grevin başladığı andan itibaren uçuşların sorunsuz şekilde sürdüğünü belirterek, şu ana kadar herhangi bir aksama yaşanmadığını, 82 seferin sorunsuz gerçekleştirildiğini kaydetti. 
Greve rağmen Atatürk Havalimanı'nda THY çalışanlarının işlerine devam ettiği görüldü.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada da çalışanlarının her gün olduğu gibi bugün de tam kadro işbaşında oldukları belirtildi.

Yeşilköy'de bulunan Genel Müdürlük binasında görev yapan tüm çalışanlarının işlerine geldikleri aktarılan açıklamada, saat 03.00'te başlayan uçuş operasyonunda, kokpit ve kabin ekiplerinin daha önce planlanmış uçuşlarını aynen uygulamaları sonucunda zamanında yürütüldüğü bildirildi.

Teknik bakım ekipleri, yer işletme çalışanları, kargo çalışanları, İstanbul ve Anadolu teşkilatının da tam kadro görevlerinin başında bulunduğu vurgulanan açıklamada, "Tüm çalışanlarımız şirketlerine sahip çıktılar, greve itibar etmediler. THY, günlük operasyonunu planlandığı şekilde ve zamanında gerçekleştirilen uçuşlarla sürdürüyor" ifadeleri kullanıldı. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.