Piramit Haber

RTÜK ve TİKA'ya Uzman Yardımcısı Alınacak

Manşet

RTÜK, TİKA ve BDDK uzman yardımcısı alacak. Gümrük Bakanlığı müfettiş yardımcısı, Savunma Sanayi Müsteşarlığı yönetici asistanı istihdam edecek.

ANKARA

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 30 uzman yardımcısı alacağını açıkladı.
RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamada, hukuk fakültesi mezunları arasından 4 kişi, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinin iktisat, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler ve maliye bölümü mezunları arasından 12 kişi, sosyoloji bölümü mezunları arasından 2 kişi, iletişim fakülteleri mezunları arasından 6 kişi, fakültelerin elektrik-elektronik, elektronik, bilgisayar, elektronik ve haberleşme mühendisliği bölümü mezunları arasından 6 kişi olmak üzere 30 Üst Kurul Uzman Yardımcısı alınacağı bildirildi.
Üst Kurul Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı için başvurular, 1-15 Kasım 2012 tarihleri arasında alınacak.

TİKA'ya uzman yardımcısı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), 30 uzman yardımcısı alacak. 3-7 Aralık'ta yapılacak sınav için 16 Kasım'a kadar başvurulabilecek.

Gümrük müfettiş yardımcısı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığına Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8. ve 9. dereceli kadrolara atama yapmak üzere yazılı ve sözlü sınavla 40 gümrük ve ticaret müfettiş yardımcısı alınacak. Aralıkta yapılacak sınav için 1-9 Kasım arasında başvuru yapılabilecek.

Savunma Sanayi'ne yönetici asistanı

Savunma Sanayi Müsteşarlığı'na da sözleşmeli 14 yönetici asistanı alınacak.

BDDK'ya uzman yardımcısı 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), 20 bankalar yeminli murakıp yardımcısı, bankacılık, hukuk ve bilişim alanında görevlendirilmek üzere de 30 bankacılık uzman yardımcısı alacak. 

Başvurular, 8 Kasım 2012 saat 17.30'a kadar, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Atatürk Bulvarı No:191 06680 Kavaklıdere / ANKARA adresine şahsen, elden veya posta yoluyla yapılabilecek.

Sınav, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada yapılacak. Adayların, 24-25 Kasım tarihlerinde yapılacak yazılı sınavda başarılı sayılabilmeleri için, yazılı sınav ortalamasının en az 70 olması gerekecek.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.