Piramit Haber

Reza Zarrab hakkında bomba iddialar!

Manşet

Tolga Karel'in eşi Günay Musayeva katıldığı televizyon programında Reza Zarrab hakkında bomba gibi açıklamalar yaptı.

 Tolga Karel'in Azeri eşi Günay Musayeva, konuk olduğu 'Söylemezsem Olmaz' programında Ebru Gündeş'in yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan eşi Reza Zarrab hakkında şaşırtan açıklamalar yaptı.
Reza zarrab'ın Ebru Gündeş'ten önceki 7 yıllık sevgilisi Azeri şarkıcı Günay'ın yakın arkadaşı olan Musayeva, Zarrab'ın Günay ile birlikte olduğu yıllarda bu kadar zengin olmadığını söyledi.

'Reza Zarrab dostlarımı da dolandırdı. Şu an hak ettiği yerde'
Yıllar önce Reza Zarrab'ın, kendi dostlarını da dolandırdığını söyleyen Musayeva, sonrasında Zarrab'ı bulmak için çok uğraştıklarını fakat çok iyi korunduğu için hiçbir şekilde izine ulaşamadıklarını söyledi. Ayrıca Musayeva'nın konu ile ilgili söylediği; 'Dolandırılan arkadaşlarımın da çocuğu vardı. Reza onları da mağdur etti. Bunlar Azerbaycan'da bilinen şeyler. Bence o şimdi hak ettiği yerde' sözleri de izleyenlerin dikkatini çekti.

'Ebru Gündeş, Zarrab'ın yaptığı işi illaki biliyordur'

Ebru Gündeş'in Zarrab'ın işi ile ilgili bilgisi olmadığı yönünde yaptığı açıklamaları da samimi bulmadığını söyleyen güzel manken; 'Aynı evde yaşarken eşinizin gelirinden ve ne iş yaptığından haberdar olmamanız mümkün mü? İllaki biliyordu.İnsan bir sormaz mı; 'Bu değirmenin suyu nereden geliyor?' diye...' şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar (1)

duzde deyir 10 Yıl Önce

düzde değil

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.