Piramit Haber

Pendik'te akılalmaz olay!

Manşet

Pendik'te bir çöp konteynerinin içine bebek bırakıldı. Polis, bir marketin kayıtlarında görünen şüpheliyi yakaladı. 40 yaşındaki kadın şüpheli tutuklandı.

İSTANBUL – Pendik’te 40 yaşındaki K.E. adlı kadın Ahmet Yesevi Caddesi Yorulmaz Sokak içerisinde bir çöp konteynerinin içerisine bir bebek bıraktı. Polis, kadını olay sabahı bir markette kredi kartıyla yaptığı alışveriş görüntüleri ile tespit etti ve yakaladı. Adli işlemlerin ardından K.E., tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
5 Mayıs tarihinde bırakılan bebeğin emniyete bildirilmesi üzerine Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlileri tarafından soruşturma başlatıldı. 

Yürütülen soruşturma kapsamında çöp konteyneri çevresindeki tüm kameralar incelendi. Yapılan incelemeler sonucunda görüntülerde şüpheli bir kadına rastlanıldı. Şüpheli kadının bir markete girdiği ve marketin güvenlik kamera kayıtları incelendiğinde kadının alışveriş yaptığı kredi kartından adresi tespit edildi. Adresin tespitinin ardından ise şüpheli K.E. (40) isimli kadın, 6 Mayıs tarihinde yakalandı ve dün adliyeye sevk edildi. K.E. adlı kadın, adli işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

5 Mayıs günü, Pendik’teki Ahmet Yesevi Caddesi, Yorulmaz Sokak'ta oturan vatandaşlar, çöp konteynerinin içinde bir bebek ağlaması duyduklarını söyleyerek polise ihbarda bulunmuş, olay yerine gelen polis ekipleri kundağa sarılı bir bebeğin çöp konteynerinde olduğunu tespit etmişti. Polis ekipleri tarafından çöplerin arasından çıkarılan ve henüz 1-2 günlük olduğu tahmin edilen kız bebek Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılmıştı. Tedavi altında tutulan kız bebeğin sağlık durumu iyi.

'ZATEN 4 ÇOCUĞUMUZ VARDI ONA BAKAMAZDIK'
Poliste gözyaşları içinde ifade veren K.E., evli ve 4 çocuklu olduğunu söyledi. K.E., ifadesinde “Maddi durumumuz yoktu. Zaten 4 çocuk ve kendimize zor bakıyorduk. Bu bebeğe bakmamız imkânsızdı. Bebek doğduktan sonra çok düşündüm. Daha sonra onu bırakmaya karar verdim. Şimdi çok pişmanım" dedi.

İŞTE O ANLAR..


Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.