Piramit Haber

Partimizde görüş ayrılığı yok

Manşet

CHP Grup Başkanvekili Hamzaçebi, milletvekillerinin İmralı ziyaretinin ardından başlayan sürece ilişkin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açıklaması ile ilgili partilerinde görüş ayrılığı olmadığını söyledi.



CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur ile birlikte, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Parlamento Muhabirleri Derneği'ni (PMD) ziyaret etti. 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hamzaçebi, milletvekillerinin İmralı ziyaretiyle başlayan sürece ilişkin iktidardan gelen ilk açıklamaların ardından, en net ve kararlı tavrı CHP'nin ortaya koyduğunu söyledi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu konuda Hükümet'in önünü açan bir açıklama yaptığını belirten Hamzaçebi, iktidarın, ''CHP Grubu'nun tamamı bu konuda destek vermiyor'' şeklinde bir eleştirisi olduğunun anımsatılması üzerine, ''Buna katılmıyorum. Partimizi, Genel Başkan temsil eder. Sayın Kılıçdaroğlu da bu konuda açıklamasını en net şekilde yaptı. Genel Başkanımızın ifade ettiği dört husus, milletin,milletvekillerinin hassasiyetleridir aslında. Partimizde bu konuda hiçbir görüş ayrılığı yoktur. Bu konuda kimse tereddüt etmesin. Terörün sona ermesini, kanın akmamasını, bütün vatandaşlarımız arzu ediyor, CHP de arzu ediyor. Ana hedef budur'' diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.