Piramit Haber

Öyle bir tavsiyem olmadı

Manşet

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Kılıçdaroğlu’nu 'partiden atın' diye bir tavsiyem olmadı" dedi

YOZGAT
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, bugün bambaşka bir Türkiye’nin olduğunu, yarın daha iyi olan bir Türkiye’ye doğru hep birlikte yol alacaklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, her gittiği yerde Türkiye Cumhuriyeti devletini, hükümetini karalayan cümleler söylediğini savunan Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye’nin ana muhalefetinin seviyesinin bu kadar yerde olduğunu göstermek için Avrupalara gitmek zorunda mısın? Zaten millet biliyor sizi. Ayağa da kaldırmıyor. Sayın Kılıçdaroğlu’nun dışarıda yaptıkları sadece kendisine zarar verse iyi. Türkiye’ye, CHP’ye zarar vermeye başladı. CHP’li seçmenlerin onurunu zedelemeye başladı. Onun için parti meclisinizde bu konuyu masaya yatırın, partinin zararı mı var, yararı mı var, ona göre bir karar verin. Benim gördüğüm Sayın Kılıçdaroğlu’nun partisine değil, Türkiye’ye bu siyaset anlayışıyla zarar verdiği yönündedir. Öyleyse parti meclisi bir karar alsın da Kılıçdaroğlu'nun yerine yurt dışına giderken söyleyeceği lafların ne anlama geleceğini bilen birilerini göndersinler, vekaleten birisini göndersinler. Daha iyi olur, benim tavsiyem o. Yoksa Kılıçdaroğlu’nu 'partiden atın' diye bir tavsiyem olmadı. Partinin menfaatine olan şeyleri yapın." 

Firavun’un yaptığı zulümden ne farkı var?


Suriye’de 100 bini aşkın insanın, Esed yönetimi tarafından öldürüldüğünü, bütün dünyanın Esed’e "eli kanlı diktatör" dediğini ifade eden Bozdağ, Türkiye’nin yaptıklarının ise takdir edilmesine karşın Kılıçdaroğlu'nun "Türk hükümeti, Türkiye’de kamp kurdu, terörist eğitiyor, onlara silah veriyor, Suriye’ye gönderiyor" şeklinde açıklamalar yaptığını söyledi.

Hükümetin geçmişte Esed ile görüştüğünü hatırlatan Bozdağ, o dönemde Suriye’de ortak Bakanlar Kurulu toplantısı ve ortak çalışmalar yapıldığını belirtti.

O dönem ilişkilerin çok iyi olduğunu vurgulayan Bozdağ, "Esed'i da Türkiye’de ağırladık. Kılıçdaroğlu’na bugün yaptıkları sorulunca 'Esed'i ben ağırlamadım, ben kardeşim demedim, elini ben sıkmadım' diyor. Doğru biz ağırladık, elini sıktık ama ey Kılıçdaroğlu, o zaman Esed'in elinden kan damlamıyordu, o zaman Esed 100 bin kardeşini kurşuna dizmemişti, o zaman Esed Azrail olup, gökten, karadan, denizden kendi masum vatandaşlarının üzerine ölüm yağdırmıyordu." diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.