Piramit Haber

Okullar da maç da tatil edildi

Manşet

Meteorolojik veriler dikkate alınarak Antalya'da okullar bir gün tatil edilirken; Akhisar-Antalyaspor maçı da yağmur engeline takıldı.

ANTALYA/MANİSA

Antalya Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yarın yoğun yağış ve fırtınanın beklendiği belirtildi.

Açıklamada, meteorolojik veriler nedeniyle Elmalı ile Korkuteli ilçeleri hariç, Antalya merkez ve 17 ilçede, ilk-orta dereceli okulların bir gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

Dışarı çıkmayın uyarısı

Antalya Meteoroloji 4. Bölge Müdürü Necip Doğan yaptığı açıklamada, ''Vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamasını istiyoruz'' dedi.

Akşam başlayan yağışın yarın sabah saatlerinde artacağını söyleyen Doğan, kentte yarın öğleye doğru yağışla birlikte 50-60 kilometre hıza ulaşacak fırtına beklediklerini belirterek, ''Yağış miktarı ve fırtına daha da artabilir. Antalya merkez ve ilçelerinde lokal olarak sıkıntılar yaşanabilir. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için okulların tatil edilmesini tavsiye ettik'' diye konuştu.

Maça yağmur engeli

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor-Medical Park Antalyaspor maçı, olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil edildi. 

Sağanak altında başlayan 19 Mayıs Stadı'ndaki maç, 0-0 devam ederken, yağmur ve rüzgarın etkisini artırmasıyla hakem Özgür Yankaya tarafından 16. dakikada durduruldu. Futbolcular ve teknik ekip, maçın hakemleriyle soyunma odalarına girdi.

Yaklaşık 10 dakikalık beklemenin ardından sahaya çıkan Özgür Yankaya ve yardımcıları, zemini kontrol edip, soyunma odasına döndü. Bu sırada her iki takımın taraftarları tribünleri boşalttı.

Şaklaşık yarım saatlik bekleyişin ardından, maçın olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil edildiği bildirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.