Piramit Haber

O iddia hakkında açıklama geldi...

Manşet

Ünlü rock grubu Duman’ın solisti Tangöze ‘TBMM Başkanı Çiçek’in aynı otelde kalmamızı istemedi’ derken konseri düzenleyen şirket ‘Otel sahibinin talebiydi’açıklamasında bulundu.

 Duman grubu solisti Kaan Tangöze konser için gittiği Balıkesir’de, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in kendileriyle aynı otelde kalmak istemediğini söylemişti. Balıkesir’in Erdemit ilçesine bağlı Altınoluk Açık Hava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan grubun solisti Kaan Tangöze, “Seviyor muyduk bilmiyorum ama ilk defa bizim de kanalımıza girdi. Altınoluk’a geldik, otelimizi ayarlamışız. Bu, Çiçek’te gelmiş sayın Çiçek... Aynı otele denk gelmişiz. Cemil Çiçek, ‘Ben Duman ile aynı otelde kalmam’ demiş. Haliyle bizi de dışarı gönderdiler” dedi. Konseri izlemeye gelenler Cemil Çiçek’e tepki göstermesine kızan Tangöze, “Hayır hiç alakası yok. Cemil Çiçek, adam gibi adamdır belki. Herhalde böyle bir konuya girmez, danışmanları yapmıştır. Böyle şeyler de oluyor” diyerek konuşmasını sonlardı.
Konseri düzenleyen organizasyon şirketi yetkilisi Ali Şenol, Hattuşa Otel yönetimini suçladı. Otel yönetiminin, Cemil Çiçek’e yaranmak için otellerinde Duman çalınmasını istemediğini söyleyen Ali Şenol, “Altınoluk’da her sene yaz konserleri düzenliyoruz. Hattuşa Otel yöneticileri bize gelerek, konserde sahneye çıkacak şarkıcılarının kendi otellerinde kalmalarını istediler. Duman üyelerinin konaklaması için daha önce otel yöneticileri Ali Rıza ve Tuncer bey ile konuştuk. Biz onlarla konaklama için toplantı yaptık. Duman için ayırdıkları 5 kişilik konaklama yerlerini bile bize gösterdiler. Konaklamayı netleştirdik. Konserden 3 gün önce ise grubun üyeleri için ayrılan yerleri iptal ettiklerini söylediler. Hattuşa Otel yöneticileri bize Duman’ın otellerinde kalamayacaklarını açıkca ifade ettiler. Grubun yaşam tarzı Cemil Bey’in hoşuna gitmez diye iptal ettirmiş olabilirler. Hattuşa Otel Genel Müdürü Ali Rıza Yıldırım ise, organizasyon yetkilisi Ali Şenol’un iddialarını kabul etmedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.