Piramit Haber

Muhteşem yüzyıl'ın Hürremi Meryem Uzerli takipçilerine isyan etti!

Manşet

Meryem Uzerli, takipçilerine sitemde bulundu!

 Meryem Uzerli, takipçilerine: "Burada bazı insanlar yazıyorlar: 'Acayip para kazanıyorsun', tabii ki o kadar fazla çılışacaksın. Biz sadece oyuncuyuz. Biz zengin değiliz! Bu arada belki bu dizi bütün dünyada gösteriliyor ama hiç bir ülke için para almıyoruz. Kimse bize vermiyor... Ve ve ve, yalanlara inanmayın!" Güzel oyuncu daha sonra "Fakir olabilirim ama gönlüm zengin" yazan bir fotoğrafı paylaştı.

Ücretini 5'e katladı
 
Muhteşem Yüzyıl'ın ilk sezonunda bölüm başı 4 bin lira kazanan Meryem Uzerli, geçen süre içerisinde ücretini 5'e katladı. Uzerli, bu sezon diziden bölüm başı 20 bin lira kazanıyo


Meryem Uzerli'ye sahneye çıkarken şok!

En İyi Dram Dizisi Kadın Oyuncu ödülünü alan Meryem Uzerli, sahneye giderken sevincini paylaşan sevgilisi Can Ateş'in ilginç tebrik şekli şaşırttı.
Antalya Televizyon Ödülleri'ne, Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem Sultan rolüyle En İyi Dram Dizisi Kadın Oyuncu ödülünü alan Meryem Uzerli'nin dizi sürelerine isyanı damga vurdu: "Türkiye'de dizilerin 110-120 dakika olması manyaklık!" 
Hürrem Sultan rolüyle En İyi Dram Dizisi Kadın Oyuncu ödülünü alan Uzerli ödülünü alırken şunları söyledi:

"SÜRELERİ 45 DAKİKAYA İNDİRİN"

"Türkiye'de diziler çok uzun bu da manyaklık!. 100 dakika, 110 dakika, 120 dakika bir dizi. Hayatta öyle bir iş yok! Lütfen bütün kanallara söylüyorum, dizi sürelerini 60, 50, 45 dakikaya indirin. Hepimiz mutlu olalım, çünkü ben hiç mutlu değilim!" Uzerli'nin ödülüyle ilgili olarak söylediği "Ben 3 yıldır bu ödülü bekliyordum. Artık bu ödülü bana layık gördünüz" sözleri ise salonda kahkahalara neden oldu.
SEVGİLİSİNDEN İLGİNÇ TEBRİK
Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın ismini söylemesi üzerine, ödülünü almak için masasından kalkan Meryem Uzerli'nin sevgilisinin yaptığı hareket dikkat çekti. Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Can Ateş, Meryem Uzerli'yi ayağa kalktığı sırada kalçasına vurarak tebrik etti. Can Ateş'in bu hareketi çok konuşuldu.
İşte o anların Videosu>>

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.