Piramit Haber

Melih Gökçek'in ses kaydı yayınlandı

Manşet

Melih Gökçek'in ses kayıtlarını yalanlayan sözlerine cevap geçikmedi. Bu kez Gökçek'e ait ses kaydı yayınlandı.

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'daki açılışta Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının, komplo olduğunu söyledi. Erdoğan'a destek çıkan bu sözlerinden kısa bir süre sonra bu kez Gökçek'e aitses kaydı yayınlandı.
Twitter'da hükümete yönelik ses kayıtlarını yayınlayan Haramzade adlı hesap bu kez Ankara Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Melih Gökçek'i hedef aldı. Twitter'dan duyurulan yeni ses kaydında Gökçek, Başbakan Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank ile görüşüyor.

GÖKÇEK'DEN ERDOĞAN'A DESTEK
Melih Gökçek, 1071 Malazgirt Bulvarı'nın açılış töreninde konuşmuş dün gece yayınlanan ses kayıtlarını yalanladı. Gökçek, Bilal Erdoğan ve Başbakan Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarını kuyruklu yalan olarak nitelendirirken şöyle konuştu:

"Dün itibariyle sevgili Başbakanımıza internete düşürülen bir ses badıyla inanılmaz bir tezgah kurulmaya çalışıldı. Öylesine haince bir tezgah ki; Başbakanımızın Ankara'dan İstanbul'da oğluyla telefonda konuştuğu iddia edilen saatlerde Şeb-i Aruz'da olduğuna biz şahidiz. Çünkü o gün Başbakanımızı biz yolcu ettik akşam havaalanında gece yarısı biz karşıladık. Yalanın kuyruklusu bu. Tamamen taklit ve montajdan oluşan bu bant ile çamur atmaya çalıştılar ama çamur yüzlerine bulaştı. Başbakanım bu tezgahı yapanlar kesinlikle milletin nezdinde mahkum olacaklardır. Sizi Gezi olaylarıyla mağlup edemeyenler, 17 Aralık ile sarsamayanlar şimdi uydurulmuş ses bantlarıyla vurmaya çalışılıyorlar. Merak etmeyin yemiyoruz, yemeyeceğiz bu komploları. Olan olaylar size olan sevgimizi ve bağlılığımızı artırıyor, rahat olun sevgili Başbakanım."

ZAMANLAMA MANİDAR
İşte bu sözlerin ardından bu kez Gökçek'in ses kayıtları yayınlandı. Gökçek ile Başbakan Erdoğan'ın Danışmanı Varank arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarında Ankara, İzmir ve İstanbul'daki panolarda yayınlanması planlanan CHP reklamlarının yayınlanmaması için ne yapılabileceği konuşuluyor. 

CHP'den ise ses kayıtlarındaki konuşmalara tepki var;
Aylin Nazlıaka @AylinNazliaka
Üç fotoğrafı e-postayla gönderemeyen Gökçek'in Ankara'yı neden yönetemediğini şimdi anladınız mı?

Umut Oran @UmutOranCHP
"Vatandaş vergisini veriyorsa, hükümet de hesap verecek" afişlerimizi Erdoğan, Gökçek'e talimat vererek engellemiş 

Muharrem İnce @vekilince
Milletin bu afişleri görmesinden mi korktunuz? Bu afişler Başbakan kararıyla yayınlanmadı!

Haluk Koç @Chphalukkoc

CHP Afişlerine nasıl engel çıkartmışlar. Tatlı su demokratları sizi!!!

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.