Piramit Haber

Magandalığın bu kadarı!

Manşet

Trafikte seyir halindeyken öyle bir şey yaşadı ki..

Aracı ile seyir halindeyken kurşunlanan kişi, yaralı şekilde hastaneye gitmeye çalıştı. Başaramayacağını anladı ve hemen 112 acil servisi aradı.
Trabzon' da kısa bir zaman önce hastanedeki müdürlük görevinden alınarak yine aynı hastanede araştırma görevlisi olarak görevlendirilen Mustafa Pehlivan (45) kendisine ait aracıyla seyir halinde ilerlerken kendisini sollayan bir başka araçtan açılan ateş sebebiyle yaralandı. Yaralı şekilde hastaneye ulaşmaya çalışan kişi bunu başaramayacağını anlayınca aracını park ederek 112 acil servisi aradı.

Bir dost ziyareti için Maçka istikametine giden Mustafa Pehlivan Çağlayan beldesinde yakıt almak için uğradıkları petrol istasyonunda yol verme yüzünden H.A ve S.B' adlı kişiler ile tartıştı. Çalışanların araya girmesiyle olay büyümeden önlendi. Tartışma sonrası her iki araç olay yerinden ayrıldı.

YARALI OLARAK ARAÇ KULLANDI
Gümüşhane istikametine doğru yoluna devam eden Mustafa Pehlivan, Esiroğlu beldesini geçtikten sonra kendisini sollayan bir araç içerisinden bir kişinin silahla ateş etmesi neticesinde yaralandı. O şekilde hastaneye ulaşmaya çalışan Pehlivan, bir süre gittikten sonra bunu başaramıyacağını anlayınca aracı yol kenarına park ederek 112 acil servisi aradı.

112 MÜDAHALE YAPTI

Kısa süre sonra olay yerine gelen 112 hızır acil servis ekipleri araç içerisinde yaralı olan Mustafa Pehlivan'a olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, Kanuni Eğitim ve araştırma hastanesine kaldırdı. 2 çocuk babası Pehlivan burada yapılan ameliyat sonrası yoğun bakımda müşade altına alındı. Araştırma görevlisi Pehlivan'ın hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Olayı gercekleştirdiği iddia edilen H.A ve S.B'nin ise güvenlik kuvvetleri tarafından kısa sürede yakalanıp göz altına alındığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor..
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.