Piramit Haber

Kezban Hatemi oğluna savaş açtı

Manşet

Türkiye'nin en iyi boşanma avukatlarından biri olarak gösterilen Kezban Hatemi, boşanmak isteyen oğluna savaş açtı.

 Kezban Hatemi boşanmak isteyen oğluna sert çıktı Türkiye'nin en ünlü boşanma avukatı Kezban Hatemi'den boşanmak isteyen oğluna: "Evlatlıktan reddederim.."
Oğlunun başka bir kadınla ilişkisi olduğuna yönelik iddialar sonrası Hatemi, oğluna maddi desteğini de çekti.
Sabah gazetesinden Bülent Cankurt, bu iddiaları bugünkü köşesine taşıdı:
ADI, BOL SIFIRLI BOŞANMA DAVALARIYLA DUYULDU
Patrik Bartholomeos ya da Hrant Dink gibi siyasi davalara baksa da; daha çok ünlülerin boşanma avukatı olarak adını duyuran ve açtığı bol sıfırlı boşanma davaları ile konuşulan Kezban Hatemi'nin bu kez kendisi bu dertten muzdarip! Yanlış anlaşılmasın; Kezban Hanım'ın, hukuk profesörü olan 41 yıllık eşi Hüseyin Hatemi ile evliliğinde sorun yok.Asıl Sorun, oğlu Ali Hatemi'nin evliliğinde... Aile mesleğini seçen, atlattığı ciddi rahatsızlığın ardından avukatlıktan vazgeçip Hikmet Mizanoğlu ile 'Mim Art&Anitque'i kurup sanata yönelen Ali Hatemi, eşi Aslı Hanım'dan boşanmak istiyormuş!

GELİNİYLE BİR OLUP OĞLUNA SAVAŞ AÇTI! 
Şimdiye kadar yüksek tazminatlarla onlarca ünlüyü boşayan Kezban Hatemi; oğlunun boşanmasına karşı çıkıyormuş. Hatta Kezban Hanım bu süreçte, kendisi gibi avukat olan ve beraber çalıştığı gelininin safında yer almış. Kulağıma gelenlere göre Kezban Hanım, Zeynep adında bir sevgilisi olduğu iddia edilen ve evini terk eden oğlunu evlatlıktan reddedip maddi desteğini de çekmiş! Kezban Hanım ile gelini, sanat galerisini de bırakan ve dört aydır ortalarda görülmeyen Ali Bey'e çocuklarını da göstermiyormuş.

Yorumlar (1)

Sarvar 4 Yıl Önce

Herkesin ailesini bozan insan bu

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.