Piramit Haber

''Kendinizi asla yalnız hissetmeyin''

Manşet

İçişleri Bakanı Muammer Güler, şehit ve gazi ailelerinin Polis Teşkilatı'nın şerefli mensupları olduğunu belirterek, hiçbirisinin kendisini yalnız hissetmemesi gerektiğini söyledi..

ANKARA

İçişleri Bakanı Muammer Güler, şehit ve gazi ailelerinin Polis Teşkilatı'nın şerefli mensupları olduğunu belirterek, hiçbirisinin kendisini yalnız hissetmemesi gerektiğini söyledi.

Bakan Güler, Dikmen'deki Polis Evi'nde şehit aileleri ve vazife malulü personele verilen yemeğe katıldı.

Şehit ailelerinin acılarını tazelemek istemediğini belirterek söze başlayan Güler, İslam dininin şehitliğe büyük paye verdiğini, şehitlerin Allah'ın ve peygamberin övgüsüne mazhar olup, cennetle müjdelendikleri dile getirdi.

Şehit aileleri ve vazife malulü personele "Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin ve bir daha böyle acıları yaşatmasın" diye seslenen Güler, şöyle konuştu:

"Sizler şehit ve gazilerimizin değerli aileleri olarak polis teşkilatımızın şerefli mensuplarısınız. Lütfen kendinizi böyle görünüz ve kendinizi asla yalnız hissetmeyiniz. Bizler ve teşkilatımız, her zaman sizlerin yanındayız. Devlet olarak şehitlerimizin emanetlerine ve gazilerimize en iyi şekilde sahip çıkabilmek için ciddi gayret sarf ediyoruz."

Özellikle şehitlerin kendilerine emanet olarak bıraktığı çocuklarının eğitimlerini çok önemsediklerini ifade eden Güler, şehit ve gazilerine sahip çıkmayan bir milletin geleceğinin de olamayacağını söyledi.

Şehitleri rahmetle ve minnetle andıklarını ifade eden Güler, "Şehitlerimizin ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun. Gazilerimize de şükranlarımızı sunuyorum, aileleriyle sağlıklı ve huzurlu günler temenni ediyorum" diye konuştu.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar'ın da kısa bir konuşma yaptığı yemeğin öncesinde, şehitler için dualar okundu.

Salona girişinde tüm masaları tek tek ziyaret Güler, şehit aileleri ve vazife malulü personele "hoş geldiniz" diyerek selamladı.

Güler, polis üniforması giyen çocuklarla yakından ilgilenerek, onlarla bir süre sohbet etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.