Piramit Haber

Katil zanlısından şok açıklamalar!

Manşet

Kars'ta tecavüz edilerek öldürülen 9 yaşındaki Mert Aydın'ın katil zanlısı Aykut Balk, ifadesinde aileye başsağlığı dilediğini söyledi..

Tecavüz ve cinayeti kırmızı renkli hafif ticari araç içinde gerçekleştirdiği ortaya çıkan Aykut B.'nin, "Üzerindeki kıyafetleri çıkardım. İş bittikten sonra, 'Babama, amcalarıma yaptıklarını söyleyeceğim' dedi. Dışarıda bulduğum iple Mert'i boğarak öldürdüm. Kucağıma aldım, cesedini tabyanın içine attım. Arabayı temizledim ve galeriye gittim" dediği öğrenildi.
"MERT'İN EVİNE GİTTİM BAŞSAĞLIĞI DİLEDİM"

Aykut Balk, ifadesinde, "Mert'in cesedi bulununca haberleri izlemeye başladım. Mert için yapılan yürüyüşlere katıldım. Evine başsağlığına gittim. Polisler beni aldığında, diğer suçlarımdan dolayı alındığımı zannettim. " ifadelerini kullandı.

"ASKERDEYKEN TECAVÜZE UĞRADIM"

Diğer yandan Aykut Balk, askere gittiği dönemde tecavüze uğradığını belirtti. Balk, "3 askerin tecavüzüne uğradım. Psikolojim bozuldu. Olanları ne komutanlara ne başkasına söyledim" dedi. 
MERT'E TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRMÜŞTÜ

Kars'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı kaçırıp, tecavüz ettikten sonra öldüren katil zanlısı Aykut Balk polisin uyguladığı farklı bir taktikle yakalanmıştı. Mert'in cesedinin bulunmasının ardından polis, basına bir kişinin görüntüsünü dağıtıp arandığını duyurdu. Ancak o kişi Aykut Balk değildi. Erzurum'a kaçan Balk ise aranan kişinin kendisi olmadığını görünce tekrar Kars'a dönüp işinin başına geçti. Polis Balk'ı işyerinde gözaltına aldı. 

Yorumlar (1)

Reşat Alkan 10 Yıl Önce

bu pisliğin haberlerini gördükçe midemiz bulanıyor, insanlığımızdan utanıyoruz. bu tür pisliklere idam cezasinin geti̇ri̇lmesi̇ şarttir. tv kanallarinda ve di̇ğer medya kuruluşlarinda küçük çocuklari ve başta ai̇leleri̇ koruyucu, eği̇ti̇ci̇ yayinlar yapilmasi şarttir. inşallah ayni acilari yaşayarak bu pi̇sliği̇nde en kisa zamanda kara haberi̇ni̇ aliriz, günahsiz, sabi̇m merti̇m ancak o zaman mezarinda rahat uyur.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.