Piramit Haber

Karısının ölümünden haberi yok!

Manşet

BÜYÜKÇEKMECE’de kan donduran bir cinayet işlendi. Dondurma almaya giden 13 yaşındaki kız çocuğu Z.D.’yi bıçakla ağır yaralayan şüpheli, dün de evine girdiği yaşlı bir kadını öldürdükten sonra polis uygulamasında elleri kanlı yakalandı.

 Büyükçekmece’de iki gün önce meydana gelen olayda saat 19.30 sıralarında evinden dondurma almak için dışarı çıkan 13 yaşındaki Z.D. yol ortasında bir kişinin saldırısına uğramıştı. Saldırgan küçük çocuğu göğüs bölgesinde 5 yerinden bıçakladıktan sonra kaçmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Z.D. tedavi altına alınmıştı.
POLİSİN DİKKATİNDEN KAÇMADI!
Polis bu olayla ilgili soruşturmaya başlarken eşkali tespit edilen zanlı her yerde aranıyordu. Önleyici Hizmetler Büro Amirliğine bağlı ekipler dün saat 06.30 sıralarında Büyükçekmece, Aydınlar Mahallesi’nde küçük çocuğu yaralayan kişinin eşkaline uyan bir kişinin yolda yürüdüğünü gördü. Polisin "Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan şüpheli kısa sürede yakalandı. Elleri ve elbiselerinde kan bulunan şüpheli hemen gözaltına alındı.

KANLI ELLERİYLE CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Türkmenistan uyruklu Elgan N.’nin üzerinde yapılan aramada 4 bilezik, 2 yüzük ve 1365 lira para çıktı. Şüpheli kısa süre sonra saat 03.30 sıralarında daha önceden evlerinde fayans döşeme işi yaptığı bir kadının evine girdiğini ve onu öldürdüğünü itiraf etti. Bunun üzerine şüphelinin verdiği Güzelce Mahallesi, Yoğurthane Caddesi, numara 40’daki eve giden dedektifler dubleks evin giriş katında Nevin Aksoy’un kanlar içindeki cesedi ile karşılaştı. 74 yaşındaki kadının boğazının kesilerek öldürüldüğü tespit edildi.

EŞİ OLAYI DUYMAMIŞ
Yetkililer cinayet ve gasp olayının gerçekleştiği saatte Nevin Aksoy’un 90 yaşındaki eşinin üst katta uyuduğu ve gürültülerini duymadığının tespit edildiğini söylediler. Yaşlı adamın polisler tarafından uyandırılarak durumdan haberdar edildiği belirtildi.

"BENİ GÖRDÜĞÜ İÇİN ÖLDÜRDÜM."

Polise yapılan ilk sorgusunda Elgan N.’nin gasp amacıyla pencere camını kırarak girdiği evde altın ve para ararken uyanan Nevin Aksoy’la karşılaştığını paniğe kapılarak onu bıçakladığını söylediği öğrenildi. Zanlı Elgan N. olayla ilgili sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Diğer taraftan Elgan N.’nin kaldığı otel odasında polis tarafından arama yapıldı. Yapılan aramada Elgan N.’nin 13 yaşındaki Z.D.’yi bıçaklarken üzerinde bulunan kanlı elbiseler yatağın altına saklanmış bir halde bulundu.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.