Piramit Haber

Kanlı güne uyandık...

Manşet

Kahramanmaraş ve ve Balıkkesir'deki çifte olayda 13 kişi öldü 6 kişi yaralandı

Kahramanmaraş'ta yolcu minibüsü ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde meydana gelen trafik kazasında üç kişi öldü, bir kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi ile Adıyaman karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine bağlı Çelik köyünden 02 EB 556 plakalı minibüs, 31 YP 131 plakalı demir yüklü TIR'la kafa kafaya çarpıştı.
Çarpışmanın etkisi ile minibüs sürücüsü ve araçta bulunan 10 kişi hayatını kaybetti. Etrafa saçılan demir yığınlarını kaldıran kurtarma ekipleri, araçta sıkışan yaralıları kurtardı. Yaralılar Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hurda haline gelen minibüsteki cesetler, uzun uğraşlar sonunda çıkarılarak, otopsi için Pazarcık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde meydana gelen trafik kazasında üç kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Zeytinli'nin Altınkum Mahallesi'nde, Koray Y. (32) yönetimindeki otomobil kontrolden çıkarak park halindeki kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle de kamyon önündeki başka bir otomobile çarptı.
Kazada, araçta bulunan ve kimliği belirlenemeyen bir kişi ile Bayram Çakal (29) hayatını kaybetti. Yaralanan ve hastaneye kaldırılan Anıl Titrek (25) de yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Edremit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Sürücü Koray Y'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazada araç içinde sıkışan iki kişinin cesedi, bir saatlik çalışmanın sonucunda bulundukları yerden çıkarılabildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.