Piramit Haber

İstiklal Caddesi'nde silah sesleri

Manşet

Taksim’de dün müdahelesi sırasında bir grup gösterici İmam Adnan Sokak’a kaçtı. Buradaki esnaf bir kadın, eylemcilere “Yeter artık, bıktık sizden. Kaç gündür para kazanamıyoruz” diye bağırdı.

 Göstericiler ile kadın arasındaki tartışmaya otel sahibi A.S.’de katıldı. Kendisinin de zarar gördüğünü belirten A.S., “Dağılın ulan, kadını rahat bırakın” diyerek göstericilere çıkıştı. Eylemcilerin etrafını sarması üzerine A.S., belinden silahını çıkardı ve havaya 4-5 el ateş etti.
Saat 20:30 sıralarında Taksim’e çıkmak isteyenlere polisin müdahalesi sırasında İstiklal Caddesi İmam Adnan Sokak'ta birkaç kişi arasında başlayan tartışma silah sesleriyle son buldu. Belinden silahın çıkaran beyaz gömlekli kişi havaya 4 el ateş açtı ve yaşanan panik sonrası gözden kayboldu.. O an yaşananlar bir amatör kameraya böyle yansıdı.

ATEŞ AÇAN KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Taksim'de İmam Adnan Sokak'ta bir kişi silahla havaya ateş açmıştı. Polis ateş açan kişiyi gözaltına aldı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Twitter'da yaptığı açıklamada silahlı kişinin yakalanarak gözaltına alındığını belirtti. Mutlu, "Bugün Taksim Platformu'nun Gezi Parkı'nda toplanma çağrısı sonrası çıkan olaylarda silahla ateş eden şahıs emniyetçe yakalanıp, gözaltına alındı" ifadesini kullandı.
 
VALİ MUTLU: GEZİ PARKI'NDA POLİSE SALDIRDILAR
POLİS BÖYLE MÜDAHALE ETTİ

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte Gezi Parkı'nı açtı. 15 Haziran'dan itibaren yapılan ağaçlandırma, peyzaj ve çevre düzenlemeleri nedeniyle vatandaşların girişine yasaklanan Gezi Parkı 23 gün sonra halkın kullanımına açıldı.
Milliyet Haber

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.