Piramit Haber

İntihar etti ancak..

Manşet

Şişli’de dehşet dakikaları yaşandı. Gazaros Muratçıoğlu kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisini başından vurarak öldürdü.Yine aynı silahla intihar etti ancak ağır yaralandı

Şişli’de kuyumcu dükkânında çalışan Gazaros Muratçıoğlu kuaförde çalışan sevgilisi Karin Sucu ile önceki gün Ortaköy’de buluştu. İddiaya göre Karin Sucu, Muratçıoğlu’na ayrılmak istediğini ve kendisini rahat bırakmasını istedi. Muratçıoğlu’nun ayrılığı kabul etmemesi üzerine çift, Ortaköy’de tartışmaya başladı.
Evine kadar geldi

Karin Sucu bir taksiye binip olay yerinden kaçarken sevgilisi de arkasından taksiyle takip etmeye başladı. Karin Sucu, Şişli Kurtuluş Mahallesi Dericiler Sokak’ta taksiden indikten sonra evinin bulunduğu apartmana girdi. Sucu apartmana girdikten sonra kendisini takip eden sevgilisi de apartmana girdi. Ailesiyle yaşayan Sucu, bodrum kattaki evlerine inmek üzereyken sevgilisi Muratçıoğlu üzerinde taşıdığı silahı çekerek silahı ateşledi. Sevgilisini başından vurarak öldüren Muratçıoğlu daha sonra da silahı kendi kafasına dayayarak tetiğe bastı. Genç kızı babası taksiyle hastaneye kaldırırken ağır yaralanan Muratçıoğlu, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.