Piramit Haber

İmralı'ya Heyet İçin Tarih Verdi

Manşet

Erdoğan, İmralı'ya gidecek heyet ve Saygun ziyaretine dair soruları cevapladı.

 Başbakan Erdoğan İmralı'ya gidecek heyetle ilgili , 'Heyet bu hafta ya da önümüzdeki hafta gidebilir' diye konuştu.
SAYGUN'A ZİYARET
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, emekli Orgeneral Ergin Saygun'a yaptığı ziyaretle alakalı yaptığı açıklamada, Saygun'un çalışma arkadaşı olduğunu söyledi.

Ziyaretle insani görevi yerine getirdiğini belirten Erdoğan, "Çalışma arkadaşımdı. İnsani görevimdi. Başka bir beklentim olmadı. Saygun Paşa'nın başka sıkıntıları da vardı. Ben onları da yakından takip ettim. İnsani görevimi yapmamın rahatlığı içerisindeyim. Başka paşa da olsa yine yaparım. Yasal süreç başka bir şey, insani görev başka bir şey." şeklinde konuştu.

BAHÇELİ'NİN SAYGUN TEPKİSİ
Sayın Bahçeli'nin dünyası ile bizim dünyamız çok farklı. Önce Bahçeli samimiyetini öğrenmeli. Öğrenmedi ki milletimiz ona gereken dersi verdi. Ben onların diliyle konuşmuyorum konuşmayacağım. Benim aldığım ahlak dersi bu değil.

İMRALI'YA GİDECEK HEYET
İmralı'ya ziyaret bu hafta içerisinde olmazsa önümüzdeki hafta olabilir. Bu konuda Adalet Bakanlığı'mıza herhangi bir başvuru söz konusu değil. Uygun olan 2-3 kişi gönderilebilir.

28 ŞUBAT SORUŞTURMASI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat soruşturması kapsamında 5 emekli askerin ifadeye çağrılmasıyla ilgili "Biz bu ülkede geçmişte yaşanmış bazı olumsuzlukları yaşamak istemiyoruz. Eğer yaşamak istemiyorsak bunun gereğini de yerine getireceğiz. Yapılan çalışmalar bunun çalışmalarıdır. Yargı kendi görevini yapıyor, yürütme olarak biz üzerimize düşeni yapıyoruz, yapacağız" dedi

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.