Piramit Haber

Hırsıza büyük şok!Kasayı açtılar ve...

Manşet

Olay Göztepe’de gerçekleşti. Bir oto galerisine giren hırsızlar para kasasını çaldı. Çaldıkları kasayı oksijen kaynağıyla açan çete üyeleri içindeki 25 bin liranın kül olduğunu gördü

 Göztepe’de bir oto galerisine giren hırsızlar para kasasını çaldı. Çaldıkları kasayı oksijen kaynağıyla açan çete üyeleri içindeki 25 bin liranın kül olduğunu gördü
İstanbul Göztepe’de 28 Ağustos 2013 tarihinde meydana gelen olayda bir oto galerisinin bodrum katında bulunan para kasası hırsızlar tarafından çalındı. Polis, kapıyı kırarak içeri giren şüphelilerin kasayı taşıyarak dışarı çıkardıklarını ve bir otomobile yükleyerek kaçtıklarını belirledi.

Olayla ilgili güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, şüphelilerin kaçtığı aracın plakasını belirledi. Bu aracın izini süren polis ekipleri kısa süre önce şüphelilerin Pendik’te kaldıkları adresi tespit etti. Bu adrese yapılan baskında şüpheliler Sezer B.(29), Eray Ş.(26), Sercan A.(26) ile Emrah A.(28) gözaltına alındı.

Yanmayan 1000 dolar paylaşılmış

Hırsızlık Büro Amirliğine getirilerek sorgulanan şüphelilerin çaldıkları kasayı Pendik bölgesinde bir tamirhaneye götürerek oksijen kaynağıyla açmaya çalıştıkları öğrenildi. Bu işlem sırasında acemice davranan şüphelilerin kasanın içinde bulunan 25 bin lirayı yanlışlıkla yaktıkları tespit edildi. Şüphelilerin kasadan yakmadan çıkardıkları 1000 dolarla 14 parça ziynet eşyasını aralarında paylaştıkları öğrenildi. Şüphelilerin çaldığı kasa ise polis ekipleri tarafından Tuzla’da yol kenarına atılmış halde bulundu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.