Piramit Haber

Hava sıcaklığı artıyor...

Manşet

Meteoroloji Şube Müdürü Ahmet Uçar, hava sıcaklığının yarın batı bölgelerden başlayarak hafta sonuna kadar tüm yurtta 4 ila 8 derece arasında artacağını açıkladı..

 Ahmet Uçar yaptığı açıklamada, geçen hafta sonundan bu yana yaklaşık bir haftadır Türkiye üzerinde etkili bulunan serin ve yağışlı hava kütlesinin yarın doğuya doğru hareket edeceğini belirtti.
Uçar, bu nedenle Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Akdeniz'in ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak görüleceğini, yağışların batı bölgelerde ise etkisini kaybedeceğini ifade etti.
Uçar, Cuma günü ve hafta sonunda ise yağışların Doğu bölgeler ile iç kesimlerde kısa süreli mevzi sağanak yağış şeklinde meydana geleceğini belirtti.
Uçar, hava sıcaklığının, yarın batı bölgelerden başlayarak Cuma günü ve hafta sonunda ülke genelinde 4 ila 8 derece arasında artacağını kaydetti.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile ilk saatlerde Balıkesir çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin, öğle saatlerinde Denizli çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ:
Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde bölge geneli ile akşam saatlerinde Isparta çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Elazığ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.