Piramit Haber

Hatay'daki patlamada flaş gelişme!

Manşet

Hatay'da sınır kapısında meydana gelen patlamada ölü sayısı 14'e çıkarken 3 şüpheli de tespit edildi.

 İçişleri Bakanı Muammer Güler, Hatay'da meydana gelen patlamada 13 olan ölü sayısının 14'e çıktığını ve saldırıyla ilgili de 3 şüphelinin tespit edildiğini açıkladı.
Muammer Güler; "Terörist muhtemelen Suriye vatandaşı. 23 dakika bekletildikten sonra patlatıldı. Patlamada 8 yaralı Suriye'ye götürüldü. Soruşturmayı Reyhanlı Valiliği yapıyor. 3 şüpheliden 2'si Suriye'ye biri Türkiye'ye girdi." Kamera kayıtları inceleniyor ve ilk etapta bir kadın ve bir erkek eşgali belirlendi.Patlayan araç çok parçalı ancak Türkiye'ye ait değil' dedi.

Dün, Hatay’ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Sınır Kapısı’ndaki personel lojmanlarının yakınında Suriye plakalı bomba yüklü bir aracın patlatılması sonucu; 14 kişi ölmüş, 13'ü ağır 28 kişi de yaralanmıştı.

BEŞİR ATALAY'DAN AÇIKLAMA
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Hatay'da dün meydana gelen patlamayla ilgili son detayları, gazetecilere açıkladı.

İşte Atalay'ın olayla ilgili verdiği son durum bilgisi:

İÇİNDE 3 KİŞİ OLAN ARAÇ GELİYOR

Suriye'ye insani yardımların gönderildiği bir alan burası. O yoğunlukta Suriye plakalı bir araç geliyor, içinde 3 kişi var, aracı bırakıp gidiyorlar sonra o malum patlama meydana geliyor. 14kişi öldü. Görüntüler var elde, bunlar üzerindeki detaylı çalışmalarımız sürüyor. Olay iyice aydınlanmadan, belirginleşmeden konuşmak yanıltabilir. Araç Suriye tarafından geldi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.