Piramit Haber

Haliç'te korkunç manzara....

Manşet

Sütlüce 2 parkında, sahilde balık tutan bir kişi, denizin üzerinde duran bebeği farketti.

 Gelen kişilerle birlikte denizde baş aşağı duran bebek, ayaklarından tutularak yukarı çekildi. Bu sırada bebeğin oyuncak olmadığını anlayan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler, ilk incelemede bebeğin iki aylık erkek olduğunu belirledi. Polis ekipleri yaptıkları incelemelerde, Eyüp'te bir bebek için kayıp müracaatında bulunulduğunu tespit etti. Deniz polisine bağlı dalgıçların da denizde arama yaptıkları öğrenildi.
Bebek cesedini denizden çıkaran İsmail Demirhan, "Sabah dalgıçlar karşıda arıyorlardı. Akşam üstü parka geldik. Balıkçı bir arkadaş vardı, oltayla balık tutuyordu. Görmüş bize haber verdi. Gelip baktığımızda önce oyuncak bebek zannettik. Emin olmak için aşağıya indik. Arkadaşla birlikte çıkardık ki gerçek bebekti. Balon gibi olmuştu ama gerçek bebekti" diye konuştu. 

Polis ekipleri kayıp müracaatında bulunan Erol Algın'ı teşhis için olay yerine getirdi. Bebeği görür görmez teşhis eden baba sinir krizleri geçirdi. Polisin zapt etmeye çalıştığı baba baygınlık geçirince yere yığıldı. 

Öte yandan anne Sultan Suna Argın'ın polise verdiği ifadede Eyüp Camisi'nde tuvalete girerken bir kadının kendisine 'bebeği tuvalete götürme mikrop kapar' dediğini, bunun üzerine bebeği kadına emanet ettiğini tuvaletten çıktıktan sonra bebeğin de kadının da ortalıkta görünmediğini, daha sonra da polise başvurduğunu söylediği öğrenildi.Annenin karakoldaki ifadesi devam ederken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

BEBEĞİ TEŞHİS EDEN BABA BAYGINLIK GEÇİRDİ

Beyoğlu Sütlüce sahilinde bulunan 2 aylık bebeğin kimliği tespit edildi. Olay yerinde cesedi teşhis eden baba bebeğinin başucunda baygınlık geçirdi. 
Sütlüce sahilinde gezintiye çıkan vatandaşlar tarafından bulunan 2 aylık bebeğin kimliği tespit edildi. Baba Erol A., olay yerine gelerek bebeği teşhis etti. Cesedin kendi bebeğine ait olduğunu gören baba, 2 aylık bebeğinin başucunda bayıldı. Bebeğin annesi Sultan Suna A. ise polise verdiği çelişkili ifadeler nedeniyle gözaltına alındı. Sultan Suna A. polise verdiği ifadesinde, sabah saatlerinde bebeği ile birlikte Eyüp Sultan Camii'ne gittiğini bu sırada lavabo ihtiyacı için bebeğinin bir kadına teslim ettiğini söyledi. Sultan Suna A.'nın, "Lavaboya girecektim. Bu sırada orada bulunan bir kadın bebeğini bana bırakabilirsin dedi. Bende ona güvendim bıraktım. Ama çıktığımda ne bebeğim vardı ne de kadın" dediği öğrenildi.
Ancak polis, kadını verdiği çelişkiler bilgiler ve ifadeleri nedeniyle şüpheli sıfatıyla gözaltına aldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Star Haber
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.