Piramit Haber

Halep füzelerle bombalandı

Manşet

Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Koalisyonu Başkanı El-Hatib, Esed'in temsilcileriyle görüşmeye hazır olduklarını açıkladıktan sonra Halep'in Scud füzeleriyle bombalandığını söyledi.

GAZİANTEP

Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Koalisyonu Başkanı Muaz El-Hatib, Beşşar Esed'in temsilcileriyle görüşmeye hazır olduklarını açıkladıktan sonra Halep'in Scud füzeleriyle bombalanmaya başlandığını söyledi.

Halep ve ilçelerinde görev yapacak yerel yöneticilerin seçimi için Gaziantep'e gelen el-Hatib, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Seçimle göreve gelecek kişilerin başımızı önümüze eğdirmeyeceğini düşünüyorum. Hepimiz bir el olalım. İnşallah bu yolun sonu özgürlük ve adalettir. Hepimiz bu amaç uğrunda yürüyoruz'' dedi.

Suriye yönetimiyle görüşme taleplerine cevap gelmediğini, cevap gelirse oturup konuşacaklarını ifade eden el-Hatib, şunları kaydetti:

''Biz zaten basit şeyi istemiştik. Tutukluların serbest bırakılmasıyla ilgili bir şey yapılmadı. Esed'in temsilcileriyle görüşme talebi yapıldıktan sonra Scud füzeleriyle Halep bombalanmaya başlandı. Görülmemiş vahşette saldırmaya başlandı.''
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.