Piramit Haber

Güzelleşmek istedi, yüzünün yarısı yandı

Manşet

İzmirli Hanife Kaya (55), cilt bakımı için yüzüne uyguladığı formülle kendisini yaktığını öne sürdüğü estetisyen arkadaşından şikâyetçi oldu.

 Kaya, insan içine çıkamadığını savunurken, suçlanan estetiysen ise "Ben tuvaletteyken yüzüne kendisi sürmüş" dedi. Karşıyaka'da yaşayan Kaya (55), iddiaya göre bir güzellik merkezinde çalışan arkadaşı Nihal K. ile yüzüne peeling (meyve asitleriyle yapılan cilt bakım yöntemi) yapması için anlaştı. Ancak 29 Aralık günü evinde yapılan ikinci seansta yüzü yanan Kaya, önce hastaneye ardından da karakola koştu. '
BEN TUVALETTEYKEN SÜRMÜŞ'

Nihal K.'den şikâyetçi olduğunu söyleyen Kaya, "Cildimin pırıl pırıl olacağını söylemişti. O gece yüzüme bir yağ sürdü. İşlemden kısa bir süre sonra yüzüm yanmaya başladı. İki haftadır sokağa bile çıkamıyorum. Psikolojim bozuldu.

Ben yandım, başkası yanmasın" dedi. Nihal K. ise Kaya'nın evine gittiğini ancak peeling işlemini kendisinin uygulamadığını savunarak, "Ben tuvaletteyken ürünü yüzüne sürmüş. Uygulamayı ben yapmadım, nasıl yaptığını da bilmiyorum" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.