Piramit Haber

Gülen'in kaseti çıktı!

Manşet

Fethullah Gülen ve Cemaate ait olduğu iddia edilen ses kasetleri piyasaya sürüldü. Dün de MİT'ten bir yetkilinin kaseti yayınlanmıştı.

 AK Parti ile Cemaat arasındaki restleşmede beklenenkaset savaşı patladı.
Dün MİT'den bir yetkiliye ait olduğu iddia edilen ses kaseti piyasaya sürüldü. Bugün de karşı atak geldi ve herkesi sarsan Gülen ve Cemaat kaseti internete yüklendi. 

Hem hükümete yakın gazetelerin yazarları hem de Cemaat'in Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı haftalar öncesinden kaset savaşlarının başlayacağını haber vermişti. 

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'a göre bu kaset savaşlarında 'belden aşağı'görüntüler ortaya çıkartılacaktı. Ancak kaset savaş beklendiği gibi 'yataktan' başlamadı. Bunun yerine iş dünyası ve MİT üzerinden kıyamet koptu. 

ÖNCE MİT KASETİ DÜŞTÜ
Dün MİT'deki bir üst düzey yetkilinin Paris cinayetleri zanlısı Ömer Güney ile yaptığı iddia edilen bir ses kaydı internet üzerinden servise kondu. 

Kaset hükümeti ve MİT'i zor durumda bırakacak iddialarla yüklüydü. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ "Fransa da öldürülen kadınlarla MİT’in ve diğer birimlerinin isminin karıştırılması tamamen iftira kampanyasıdır" diyerek olay kasetin özel amaçla dizayn edildiğini iddia etti. 

BUGÜN CEMAAT VE GÜLEN KASETİ

Kaset savaşlarında bugün ise Cemaat'teki "üst düzey abilere ve Gülen"e ait olduğu iddia edilen kayıtlar servise kondu. 

Kayıtlardan bır kısmı Fethullah Gülen'in konuşmalarına ait. İşadamlarıyla ilgili istişareler ve talimatları yer alıyor. 

Piyasaya sürülen Cemaat kasetinin iktidar ile hizmet hareketi arasındaki savaşın daha da şiddetleneceği şeklinde yorumlandı.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.