Piramit Haber

Görevden alındı!

Manşet

Reyhanlıdaki saldırıların ardından İlçe Emniyet Müdürü Murat Berk görevden alındı.Yerine Duygu Uzundurukan atandı.

 Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, son gelişmelerle ilgili olarak Valilik binası önünde basın toplantısı düzenleyerek bilgiler verdi. Hatay Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, saldırıların Türkiye’deki bir numaralı şüphelisi olarak aranan 3 kişiden, olaylarda kullanılan iki minibüsü satın aldığı ileri sürülen Mehmet G.’nin Suriye’ye kaçmayı başaramadığını ve Hataylı olduğunu açıklandı.
Vali Lekesiz, saldırılarla ilgili asli ve tali faillerin belirlendiğini belirterek, gözaltındaki 8 kişiden M.K., A.M., İ.Ş., İ.D.’nin önceki gün tutuklandığını, kalan 4 şüphelinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını hatırlattı. Vali Lekesiz, bugün de gözaltındaki M.G., E.Ö., A.E. ve E.A.’nın adli mercilere sevk edildiğini belirtti.

REYHANLI İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Saldırıların ardından Reyhanlı Emniyet Müdürü Murat Berk görevden alınarak, yerine Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Duygu Uzundurukan getirildi. 18 ay önce önce Samandağ İlçe Emniyet Müdürü iken Reyhanlı’ya atanan Berk’in ilçedeki görevi sona erdi.

2009-2010 yıllarında Kırıkhan Emniyet Müdürlüğü yapan Uzundurukan ise Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ihtisas eğitiminin ardından İl Emniyet Müdürlüğü emrine gelmişti. Aslen Trabzonlu olan Uzundurukan, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürütecek.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.