Piramit Haber

Gökçek'ten çok konuşulacak müze planı

Manşet

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Gezi Parkı olaylarıyla ilgili önerisi çok konuşulacak.

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'da yakılan tahrip edilen otobüslerden vandalizm müzesi yapmayı planladıklarını açıkladı.
Gökçek dün akşam TGRT Haber'e konuk oldu. Canlı yayına torbalar dolusu dosya ile gelen Gökçek, eylemlerin bittiğini ama yeni provokasyonların hazırlanma sürecinin başladığını söyledi. Gökçek Türkiye'yi karıştırmak için yeni süikastler planlandığını iddia etti.

Vandalizm TDK'nın sitesinde böyle tarif ediliyor:
1. özel, isim, tarih Miladın başlangıç yıllarında yaşayan ve Roma İmparatorluğu ile yaptığı savaşlarda acımasızlığı ile ün salan bir Doğu Germen halkı

2. özel Eski kültür ve sanat anıtlarını yakıp yıkan, bunların değerini bilmeyen kimse veya topluluk

VANDALİZM MÜZESİ
Gökçek, çok tartışılacak bir çalışmayı da televizyondan Ankaralılara açıkladı. Gökçek, bu araçların şu günlerde EGO girişinde sergilendiğini söyledi. Önümüzdeki günlerde Belediye Meclisi'ne bir teklif götüreceğini belirten Gökçek, "Bu tahrip edilen araçların sergileneceği bir müze yapacağız ve adına Vandalizm Müzesi diyeceğiz" dedi.

OLAYLARIN BAŞ ARTİSTİ ALABORA
Gökçek Gezi olaylarının baş aktörünün Mehmet Ali Alabora'nın olduğunu söyledi. Gökçek "Gezi olayların baş artisti Mehmet Ali Alabora var. Baş aktör o dur. 2 sene önce Mısır ve İngiltere'ye gitti." diye konuştu.

Mİ MİNÜR İLE HALKI BU İŞE KATTILAR
Melih Gökçek baş aktör adlandırdığı Mehmet Ali Alabora'nın "Ayaklan İstanbul" ile bu olayların provalarını yaptığını iddia etti. Gökçek "Google girin bakın orada var. Ayaklan İstanbul'un ardından 'Mi Minör' ile halkı işin içine kattılar" dedi.

CNN'DE SALDIRDIĞI POLİSE SIĞINDI

CNN'nin olayların başlamasının ardından canlı yayına her ne hikmetse Mehmet Ali Bora'nın çıkardığını söyleyen Gökçek şunları söyledi:

"Çok ilginç CNN ne hikmetse Mehmet Ali Bora'yı canlı yayına aldı. Bunların tesadüf olması mümkün değil. Polisi CNN'e çıkıp ispiyonladı. Sonra utanmadan sıkılmadan gitti 'beni koruyun can güvenliğim yok' dedi. Benim polisim onu yine koruyacaktır. Çünkü polisimiz şereflidir.
Haberler
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.