Piramit Haber

Gizli kamera skandalına açıklama geldi!

Manşet

İzmir’de yaşanan skandal ortalığı adeta karıştırdı! Bir hastanenin acil servisindeki kadınlar tuvaletine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce gizli kamera yerleştirildiği ortaya çıktı.Olayla ilgili olarak hastaneden açıklama geldi.

 Bornova’daki Türkhan Özilhan Devlet Hastanesi'ndeki acil serviste bulunan kadın tuvaletine gizli kamera yerleştirildiği belirlendi. Klozetin karşısındaki duvara, flasterle yapıştırılan anahtar görünümlü mini kamerayı, dün saat 19.30 sıralarında tuvaleti kullanan bir hastanın farketmesi üzerine durum polise bildirildi.
İhbar üzerine acil servise sevk edilen Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, araştırma yaptı. İçinde 8 gigebayt kapasiteli hafıza kartı bulunduğu belirtilen mini kamera, yapılan kontrollerin ardından incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis, kamerayı kimin koyduğunu belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı. Hastane yetkilileri konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ!

Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi, acil servisindeki kadınlar tuvaletinde gizli kamera bulunmasıyla ilgili açıklama yapıldı. Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi Yönetici/Başhekimi Uz.Dr. Birol Durukan imzasıyla yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"25 Ağustos 2013 Pazar günü 18.00-19.00 saatlerinde hastanemiz nöbetçi şef ve polisine acil servise başvuran bir hastanın yakını tarafından, anahtarlık şeklinde, üzerinde bilgisayar USB girişi bulanan bir cihaz, hastanemiz acil servis tuvaletinde bulunduğu iddiasıyla teslim edilmiştir. İddiaya göre tuvaleti kullanan hasta cihazı tesadüfen lavabonun altında bantla yapıştırılmış şekilde görmüş ve yakınları tarafından bulunduğu yerden alınarak teslim edilmiştir. Konu ivedi olarak polis olay yeri incelemeye intikal ettirilerek tahkikat başlatılmıştır. Ayrıca Hastanemiz yönetimi tarafından da olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmış olup, cihazın türü, kim veya kimlerce hangi amaçla konulduğu tespit çalışmaları sürmektedir. Konu ile ilgili gelişmeler oldukça kamuoyuyla paylaşılacaktır
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.