Piramit Haber

Gezi Parkı gerginliği bugün de devam ediyor

Manşet

Harbiye'de toplanıp Taksim'e doğru ilerleyen büyük bir kalabalığa saat 15:15 sıralarında polis gazlı müdahalede bulundu Yaşanan çatışmalar halen devam ediyor, trafik büyük ölçüde durdu Meydana çıkmak isteyen gruplara polis, Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde müdahale etti.

TOMA'lardan su sıkan polis, biber gazı da attı. Hastanede bulunan vatandaşlar biber gazından etkilendi. Bazı aileler gazdan etkilenen çocuklarını kucaklarında hastaneye taşıdı. Hastane önündeki olaylar devam ediyor.
Polis, göstericilere Sıraselviler Caddesi'nde de müdahale ediyor. Göstericiler Cihangir'e doğru kaçarken polis, gaz bombası ve tazyikli su ile müdahalesine devam ediyor. Bu arada Cihargir'de bazı vatandaşlar baklonlara çıkarak eylemcilere destek verdi. 

İstanbul Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Taksim ve civarında vuku bulan gösteriler sonucunda biri beyin travması geçirmiş olan toplam 14 yurttaşımızın tedavileri hastanelerimizde sürdürülmektedir" denildi.
Sabah saatleriden itibaren Taksim ve çevresinde polis ablukası sürüyor. Sabah saat 10:30 sıralarında Sular İdaresi önünde toplanan küçük bir gruba polis gaz bombası atarak dağıttı. İstiklal Caddesi'nde de bir grup birikmeye başladı. Fransız Konsolosluğu önünden Taksim'e çıkmaya çalışan gruba polis müdahale etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.