Piramit Haber

Genç kızın intikam oyunu!

Manşet

İzmir’in Çiğli ilçesinde yetiştirme yurdundan kaçtıkları zamanlarda 15 yaşındaki G.B.K. ile birlikte, yanında kaldıkları 94 yaşındaki Nuriye Sağ’ı uyuşturucu parası vermediği için öldürdüklerini söyleyip polise teslim olan 17 yaşındaki E.B., cezaevinden gönderdiği yeni dilekçesinde, intikam oyunu için bu yola başvurduğunu ileri sürdü.

 Dilekçesinde bu kez, cinayetle ilgilisinin bulunmadığını ileri süren E.B., erkek arkadaşı Ş.G.’nin kendisine, tutuklanan suç ortağı G.B.K.’ye âşık olduğunu söylediğini, cezaevine girerek sevgilisinden intikam almak için hayali bir senaryo uydurduğunu iddia etti.
Ömür boyu hapsi istendi

Hakkında, G.B.K. gibi ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan E.B.’nin iddialarının doğru olup olmadığının belirlenmesi için yeniden soruşturma başlatıldığı, eldeki delillerin ve kan örneklerinin de inceleneceği bildirildi.

Nuriye Sağ’ı, kendisine yardım etmesine ve evinde barındırmasına rağmen öldürdüğü ileri sürülen G.B.K.’nin olayın ardından Facebook’daki profiline, yaşlı kadının gömüleceği mezarlığı işaret etmek için ‘Yamanlar yolcusu kalmasın’ yazdığı ortaya çıkmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.