Piramit Haber

Gazete Manşetlerinde Bugün

Manşet

Başbakan Erdoğan'ın partisinin Kızılcahamam Kampı'nda "Birçok insanımız idamın yeniden gelmesini istiyor" demesini gazeteler manşetlerine taşıdı.

CUMHURİYET

İdam oyunu
Partisinin Kızılcahamam Kampı’nda “bazı malum yerlerin baskılarıyla idamın kaldırıldığını” söyleyerek “Birçok insanımız idamın yeniden gelmesini istiyor” diyen Başbakan Erdoğan’ın sözlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. AKP’nin ilk başbakan yardımcılarından Ertuğrul Yalçınbayır, muhalefette oldukları dönemde idamın kaldırılmasına kendilerinin de ‘evet’ dediğini söyledi.
 HÜRRİYET

Meydanda savaş
50 genç bıçaklarla sallamalarla dövüştü, vatandaşlar ve turistler dehşet içinde izledi.
 MİLLİYET

Devlet bey sarsıldı
MHP'nin 10. Kongresi'nde Bahçeli 6'ncı kez koltuğa oturdu ancak oyu 500'e yaklaşan muhalefet olağanüstü kurultay toplama gücünü elde etti.
 VATAN

Türk kargosunda 3 bin kaçak silah!
Sünni-Şii çatışmasının yaşandığı Yemen'de bisküvi kutularına gizlenmiş Türk yapımı silahlar ele geçirildi. İran, Ankara'yı suçladı.
 RADİKAL

D.P.'ye de koruma yok
Edirne'de, sağır-dilsiz Z.K.'nın cinsel istismar soruşturmasında yeni skandal. 17 yaşındaki D.P.'yi korumak yerine annesine teslim etti.
AKŞAM

Bizim evin küçük kahramanı
Sinem ve Necmi Solak'ın kızı Sude, 4 yaşında lösemiye yakalandı. Tedavi tıkanınca aile son çare, kardeş seçeneğine sarıldı.
 SÖZCÜ

AKP'nin THY'ye yandaş doldurma nedeni belli oldu
Genel müdür 30 bin lira, yardımcıları 26'şar bin lira, başkanlar 21'er bin lira yardımcıları 16'şar bin lira maaş alıyor.
 AYDINLIK

Polis-Sen'in tüzüğü hazır
Polis sendikası için dün Ankara'da yapılan toplantıda, tüzük çalışması tamamlandı. Polis-Sen için kuruluş dilekçesi 15 Kasım'da verilecek.
 HABERTÜRK

Bahoz'u ölüm korkusu sardı
Kanlı PKK eylemlerinin emrini veren Bahoz Erdal'ın koruması teslim oldu, konuştu: "Öldürülme konusundan 6 korumayla dolaşıyor".
SABAH

Zengin siteye çakma baskın
Birisi sahte, diğeri gerçek polis iki kişi, borç tahsilatı için, "Organize Şube'nin operasyonu" süsüyle işadamının lüks sitedeki villasını bastı.
POSTA

İstanbul yuttu
4'ü de Çorumlu'ydu. "Taşı toprağı altın" diyerek çalışmaya geldikleri İstanbul'da bir inşaat şantiyesindeki konteynerde zehirlenerek öldüler. Onlardan geriye yürekleri parçalayan hayat öyküleri kaldı.
 BİRGÜN

Aleviler de senin kardeşin değil mi?
Başbakan'ın nefret suçu içeren açıklamaları Hatay ve Samandağ'daki Arap Alevilerini endişelendirmiş. BirGün'e konuşan yurttaşlar, "Suriye'dekilere 'kardeşim' diyor, Aleviler kardeşi değil mi" diyor.
 YENİ ŞAFAK

Romney korkusu
ABD halkı yarın sandık başına gidiyor. Birkaç gün öncesine kadar zaferine kesin gözüyle bakılan Obama ile Mormon tarikatı üyesi olan rakibi Mitt Romney'in oy oranları birbirine çok yakın. Dünyayı "Ya Romney seçilirse!" kaygısı sararken, Romney'nin kazanması durumunda ABD'deki siyahların da sokaklara dökülmesinden endişe ediliyor.
ZAMAN

Savcılar yeşil sahalara iniyor
Bir türlü önlenemeyen tribün terörüne karşı 'spor savcısı formülü' için düğmeye basıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Dairesi, Futbol Federasyonu ve kulüp temsilcileri ile yaptığı görüşme sonrasında hazırladığı raporu Adalet Bakanlığı'na sundu.

GAZETE BAŞLIKLARINI OKUMAK İÇİN SAYFANIN SAĞ ÜST KISMINDA "GAZETE MANŞETLERİ" BÖLÜMÜNDE OKUMAK İSTEDİĞİNİZ GAZETE'NİN MANŞETİNİ SEÇEBİLİRSİNİZ...
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.