Piramit Haber

G8 dışişleri bakanları toplantısına katıldı

Manşet

Amerikalı ünlü aktris ve BM Yüksek Komiserliği Özel Temsilcisi Angelina Jolie, İngiltere'nin başkenti Londra'da yapılan G8 dışişleri bakanları toplantısına katıldı..

LONDRA

Amerikalı ünlü aktris ve BM Yüksek Komiserliği Özel Temsilcisi Angelina Jolie, İngiltere'nin başkenti Londra'da yapılan G8 dışişleri bakanları toplantısına katıldı.

Toplantının son bölümünde hazır bulunmak için İngiltere Dışişleri Bakanlığı'nın Lancaster House binasına gelen Jolie'yi kapıda, İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague karşıladı.

İngiltere'nin dönem başkanlığını yürüttüğü G8 toplantısına İtalya Başbakanı Mario Monti, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, Almanya Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle, Japonya Dışişleri Bakanı Fumio Kişida, Kanada Dışişleri Bakanı John Baird ve AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton katılıyor.

Kuzey Kore ile ilgili nükleer kriz ve Suriye'deki son durumun öncelikli olarak görüşüldüğü toplantının ardından İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague'in basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.