Piramit Haber

FSM beşik gibi sallandı!

Manşet

Hafriyat yüklü onlarca kamyonun girmesiyle FSM köprüsü beşik gibi sallandı.

 İSTANBUL 'da eylem yapan kamyoncular Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprüsüne aynı anda girince ilginç görüntüler ortaya çıktı. Birçoğu hafriyat yüklü yüzlerce kamyonların girmesiyle köprünün sallandığı görüldü.
2010 yılında düzenlenen 32. Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu halk koşusunda vatandaşlar köprü ortasına gediği sırada köprü direklerinin sallanmaya başlaması yarışa katılanları endişelendirmişti. Köprüdeki sallanma uzun süre tartışma konusu olmuştu.

KAMYONCULAR NEDEN EYLEM YAPTI?
Onlarca kamyoncu, Ömerli hafriyat döküm sahasının İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce kapatıldığını gerekçesiyle eylem yaptı.
Kamyoncular TEM'in iki şeridi kapatarak FSM'ye doğru ilerledi. Kamyonlar nedeniyle özellikle Kavacık mevkiinde trafik yoğunluğu yaşandı. Çok sayıda kamyoncu araçlarıyla Fatih Sultan Mehmet köprüsünden korna çalarak ve ağır ağır geçerek tepkilerini dile geçirdi. Kamyonlar Seyrantepe'den sonra hızlanarak Kemerburgaz'daki döküm sahasına doğru ilerledi

EYLEM KÖPRÜ TRAFİĞİNİ FELÇ ETTİ

Eylem nedeniyle trafik durma noktası gelirken sürücüler bu duruma isyan etti. Kozyatağı’ndan TEM'e girdiğini ifade eden bir sürücü, "2 saattir yoldayım. Normalde buraya gelem 10 dakika sürmez" dedi.

1.5 saattir yolda olduğunu söyleyen başka bir sürücü ise, "Sabır diliyoruz insanlarımıza bu ne felaket" diye konuştu.1 saattir yolda olduğunu söyleyen bir başka sürücü ise, "radyodan duydum kamyoncular eylem yapıyormuş" dedi.

Trafikte kalan bir otomobil içinde buluna bir vatandaş, "3 saattir yoldayız, Çağlayan adliyesine gitmeye çalışıyoruz, geç kaldık ne yapacağız bilmiyorum"dedi.
Müşterileri ile trafikte kalan bir taksi sürücüsü ise “Küçükyalı’dan geliyorum 1.5 saattir yoldayım. Normalde 20 dakika içinde Levent’te oluyordum, eylemden haberim" yok dedi.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.