Piramit Haber

Fırsat vermeyeceğiz 

Manşet

Başbakan Erdoğan, terörün sona erdirilmesi için yürütülen sürecin engellenmeye çalışılacağını belirterek, "Milletimizi yanıltmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz" dedi..


ANKARA

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terörün sona erdirilmesi için yürütülen sürecin, terörün bitmesini istemeyen çevreler tarafından engellenmeye çalışılacağını belirterek, ''Bu çevreler iftiralar, ithamlar, aslı olmayan dedikodularla milletin zihnini bulandırmak için her yola tevessül ediyorlar ve edeceklerdir'' dedi.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Milletimizin hassasiyetlerini istismar ederek, onları yanıltmak isteyenlere hep birlikte fırsat vermeyeceğiz'' dedi.

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AK Parti'nin terör sorununun çözülmesi durumunda oylarının yüzde 70'lere çıkabileceği yönündeki sözleriyle ilgili olarak da şunları belirtti:
''Bu muhteşem matematik yeteneğinden ve muhteşem siyasi çözümlemesinden özellikle de AK Parti'ye ilgili bu siyasi öngörüsü ve iyi niyet temennilerinden dolayı Sayın Bahçeli'yi tebrik ediyorum. Sayın Bahçeli, demek ki sorun Başbakan'da ya da millet de değil. Sorun demek ki sizde.''
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.