Piramit Haber

Fenerbahçe Avrupa aşkına!

Manşet

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, ingiliz ekibi Arsenal'i ağırlıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda, Fenerbahçe ile Arsenal kozlarını paylaşıyorlar.
MEHMET TOPAL FORMA GİYEBİLECEK
Sakatlığı nedeniyle Torku Konyaspor maçında kadroda yer alamayan Mehmet Topal, Arsenal maçında forma giyebilecek.

Takımla çalışmalara başlayan Mehmet Topal'ın, bugünkü karşılaşmada ilk 11'de yer alacağı öğrenildi.

Torku Konyaspor maçında cezalı oldukları için oynayamayan kaleci Volkan Demirel, Bruno Alves ve Raul Meireles ile yabancı tercihi nedeniyle forma giyemeyen Kadlec'in Arsenal karşısında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle henüz lisansı çıkarılamayan ve UEFA'ya bildirilen kadroda ismi bulunmayan yeni transfer Samuel Holmen ise bugünkü maçta da yer alamayacak.

EMENİKE'NİN İLK AVRUPA MAÇI
Fenerbahçe'nin yeni transferi Emmanuel Emenike, Arsenal karşısında yine ilkleri yaşayacak. Torku Konyaspor maçında ilk kez sarı-lacivertli formayı giyen Emenike, bugünkü karşılaşmada ilk kez Kadıköy'de maça çıkacak ve ilk kez Avrupa kupalarında sarı-lacivertli formayla mücadele edecek.

MUHTEMEL 11'LER
Hakem: Gianluca Rocchi

Stat: Şükrü Saracoğlu

Saat: 21:45

Yayın: Star TV - Mynet Spor Canlı Anlatım Servisi

Fenerbahçe: Volkan, Mehmet Topuz, Alves, Yobo, Kadlec (Hasan Ali Kaldırım), Kuyt, Meireles, Emre Belözoğlu (Alper Potuk), Mehmet Topal, Sow, Emenike

Teknik Direktör: Ersun Yanal

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Wilshere, Ramsey, Walcott, cazorla, Giroud

Teknik Direktör: Arsene Wenger

FENERBAHÇE, 189'UNCU AVRUPA MAÇINA ÇIKIYOR
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında bugün İngiltere'nin Arsenal takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, 189'uncu Avrupa maçına çıkacak. Sarı-lacivertliler, Avrupa arenasında geride kalan 188 maçta, 67 galibiyet aldı, 37 kez berabere kaldı ve 84 maçta da yenildi. Rakip fileleri toplam 237 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 289 gol gördü.

FENERBAHÇE KAMPA GİRDİ

Fenerbahçe, Arsenal maçının hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertli takım, Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenman sonrası kampa girdi. Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçı için yapılan sonra çalışmaya tüm futbolcular katıldı. Sakatı bulunmayan Fenerbahçe antrenmanın basına kapalı bölümünde taktiksel çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanın ardından sarı-lacivertliler kampa girdi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.