Piramit Haber

Esra Erol ikinci bebeğini kaybetti

Manşet

İkinci çocuğuna 15 haftalık hamile olan sunucu Esra Erol, dün sabahın ilk saatlerinde rahatsızlanınca, eşi Ali Özbir tarafından hastaneye götürüldü. Esra Erol, dün akşam saatlerinde bebeğini kaybetti.

Türkiye en sevilen sunucularından Esra Erol geçtiğimiz sabah rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Gelen üzücü haberler güzel sunucunun ikinci bebeğinin öldüğü haberi aldık. Sevenlerinin durumunu merak ettiği ünlü sunucu ilk açıklamayı yaptı.

Rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan izdivaç programı sunucusunun yaklaşık 15 haftalık olduğu belirtilen bebeğini kaybettiği açıklanmıştı.

4 aylık hamile olan ünlü sunucu Esra Erol, sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ancak kaldırıldığı hastanede Erol'un 15 haftalık bebeğini kaybettiği açıklandı.

Ünlü sunucunun eşi Ali Özbir Erol'un hastaneye kaldırılmasıyla ilgili olarak öğlen saatlerinde " Bebek ile ilgili bir sıkıntı oldu. Sabah hastaneye gittik . Şimdi doktorlar ilgileniyor" demişti. Ancak akşam saatlerine doğru kötü haber geldi ve Erol'un 15 haftalık bebeğini kaybettiği ortaya çıktı.

Ünlü sonucu durumu ile ilgili Twitter sayfasından bir Tweet paylaştı.

-Allah'ın yarattığı kadere teslimim ben. Bilirim imtihandır. Tevekkül ettim. Veren de o alanda. Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın kimselere.

-Mesajlarıyla acımı paylaşan herkesten Allah razı olsun. Sonsuz teşekkür ederim. İyi olduğumu bilin.Allaha emanet olun.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.