Piramit Haber

Erdoğan'dan Paris'teki saldırıya ilk yorum

Manşet

Başbakan Erdoğan Senegal Cumhurbaşkanı ile ortak basın açıklaması yaptı.

 Başbakan Erdoğan, Paris'te 3 PKK'lının infaz edilmesiyl alakalı konuştu. Erdoğan yaşanan olayın örgüt içi hesaplaşma olabileceğini belirtti.
''Gördüğüm kadarıyla olayın aydınlanmasını beklemek lazım. Bu bir iç hesaplaşma veya provokatif bir eylem olabilir'' dedi.

Başbakan Erdoğan Senegal Cumhurbaşkanı ile ortak basın açıklaması yaptı. 

FRANSA'DA ÖLDÜRÜLEN 3 PKK'LI
Şu anda ülkemden uzaktayım. Gördüğüm kadarıyla olayın aydınlanmasını beklemek lazım. Bu bir iç hesaplaşma veya provokatif bir eylem olabilir. Bunun yanısıra şu anda teröre karşı bizim vermiş olduğumuz ciddi bir mücadele var. Fakat tam tersi olarak bunu istemeyenler de var.

Bunlar tarafın dan da çaplı bir girişimde olabilir. Sabırlı olup aydınlanmasını beklemekte fayda var.Terörle mücadeleye yönelik iyiye yönelik hareketlere devam edeceğiz.

SURİYE'DE İÇ SAVAŞ

Her şey açık net ortada.Artık Suriye halkının Esad'a verdiği mühdet dolmuştur. 60 bin Suriyeliyi öldüren bir insanın Suriye'de 'ben burdaca cumhurbaşkanı olacağım hakkı olabilir mi?' Bu mümkün değil. Şuan devlet terörü estirmektedir.

Esad dünya kendisine karşı olduğu halde ben varım diyerek koltukta kalma mücadelesi veriyor.Zalimler bu koltuklarda baki olmaz.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.