Piramit Haber

Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Manşet

Partisinin il toplantısında konuşan Erdoğan Diyarbakır'da kutlanan Nevruz Bayramı'nda türkçe olarak bir 'nevruzunuz kutlu olsun' diye yazmadığı için BDP'lilere tepki gösterdi. "Siz bu kafayala lokal bir parti olarak kalırsınız" dedi.

 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezi ve Adalet Bakanlığına yapılan saldırıya ilişkin, ”AK Parti bu saldırılarla geri adım atacak bir parti değildir” dedi.
”AK Parti, çapulculardan, çetelerden, mafyadan, suç örgütlerinden, terör örgütlerinden korkacak sinecek, bunlar önünde diz çökecek bir parti asla değildir. Nasıl ki Sultan Alparslan, Malazgirt Savaşı’nda meydana kefeniyle çıktıysa biz de bu mücadeleye kefenimizle çıktık” dedi.
 ”AK Parti, bu tür alçakça saldırılarla yolundan dönecek, yolunu değiştirecek, frene basacak, hız kesecek bir parti asla değildir” dedi.
 ”Onlar bize saldırıyorlar. Elhamdülillah demek ki doğru istikametteyiz. Kefeniyle yola çıkanları Allah’tan başka hiç kimse korkutamaz” dedi.
”Bu alçakça, bu haince saldırıyı inşallah en kısa zamanda aydınlığa kavuşturacak, bu taşeronları inşallah arkalarındaki efendileriyle onları kiralayan sahipleriyle birlikte deşifre edip yargıya teslim edeceğiz” dedi.

CHP'YE YÜKLENDİ
Erdoğan, AK Parti Genel Merkezine ve Adalet Bakanlığına yapılan saldırı sonrasında CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün değerlendirmeleriyle ilgili, ”Kanlı terör örgütünün bildirisini alıp, bir tarafa koyun. Bu CHP milletvekilinin ifadelerini alın yanına koyun. Her ikisinin de aynı olduğunu, aynı mantıktan, aynı ithamdan, aynı iftiradan yola çıktığını göreceksiniz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.