Piramit Haber

Erdoğan Tunus'ta konuşuyor

Manşet

Erdoğan, Tunus Başbakanı ile birlikte basın toplantısı düzenliyor.

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tunus Başbakanı Başbakanı ile basın toplantısında soruları cevaplıyor.

GEZİ PARKI AÇIKLAMASI
Erdoğan'a basın toplantısında Taksim Gezi Parkı ve eylemler de soruldu.

İşte Erdoğan'ın sözlerinden satır başları;
Konut Kredisi başvurusu için tıkla. 10 yılda %0,67 burada
Daha öncede ifade ettim bu olaylara karışmış olan çevre duyarlılığı olan vatandaşları bunun dışında tutuyorum. Bildiğiniz gibi ABD büyükelçiliği'ne saldıranlar oldu. Bunlar onlardandır. Masum insanların ve kamu mallarının zarar görmesine neden oluyorlar. Otobüs ve caddelere zarar veriyorlar.

Biz en çok ağaç dikmiş hükümetiz. Taksim projemiz tarihi kültürü bir arada toplayan bir projedir. İstanbul'da çok güzel bir ortam oluşturacaktır bu proje. Tarihi ve kültürel bilinci birleştirecek bir proje bu. Orada AKM'nin yer aldığı yerde büyük bir opera yapacağız, o da güçlü bir merkez olacak ve daha güzel bir hale getirmek için vatandaşlarımızın hep bebareber orada nezih bir ortamda gezme ve eğlenme fırsatı bulacaktır.

AK Parti çok büyük icraatlar yaptı. Hem Türkiye'de hem de İstanbul'da. Bu tür eylemler AK Parti'nin icraatlarına engel çıkarmak için yapılıyor.

Biz ne aldanan olacağız ne de aldatan olacağız. Bu gençleri orada bir yarışa sokmanın mantığı yoktur. Böyle bir mantıkla devlet yönetilemez. Topçu Kışlası orada var mı yok mu? Olmayan bir şey yapmıyoruz biz. Taksim'i biz aynı şekilde çevre duyarlılığı içerisinde düzenleyeceğiz. Kaldırım taşlarını sökerek kamu malına zarar vermektedirler. Halkın kullandığı durakların zarara uğratılmasının sorgulanması gerekiyor.

ÖZÜR DİLEYECEK MİSİNİZ?


Yardımcım gerekli açıklamaları yaptı. Sizler bizleri takip edemiyorsunuz. Bu iş aşırı kullanılmış gazla alakalıysa bunun için gerekli adımları attık. Yardımcım gerekli açıklamaları yaptı. Kullanılan gazla alakalı üzüntümüzü dile getirdik.

Hiç bir gelişmiş ülke yokturki bu gazları kullanmamış. Hiç bir hak demokratik olmayan yöntemlerle aranmaz . Tüm haklar hukuk içerisinde aranır. Gösteri yürüyüşü yaparsanız olur ancak 'istediğimiz yerde miting yapalım, yakalım yıkalım' derseniz buna müsade edilemez."

Biz 21 buçuk milyon oy almış bir partiyiz. Kapatılmayla yüz yüze geldiğimiz zamanlarda bile tabanımızı sokağa dökmedik. haklarımızı hukuk yoluyla aradık ve kazandık...

Ayrıntılar gelecek
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.