Piramit Haber

Erdoğan Kılıçdaroğlu'na seslendi!

Manşet

Başbakan Erdoğan, yıllar önce Sarıgül'e ait yolsuzluk klasörü önünde poz veren Kılıçdaroğlu'na seslendi.

 Başbakan Erdoğan, Sarıgül'le ilgili CHP'nin hazırladığı yolsuzluk klasörünü açıklaması için Kılıçdaroğlu'na Pazar gününe kadar süre verdi.
Oğlu Bilal Erdoğan'ı suçlayan Kılıçaroğlu'na Erdoğan, "Benim oğlumla alakalı, şahsımla alakalı söylediği şeylerde de eğer namusluysan şerefliysen kalk belgelerini oraya koy." sözleriyle tepki gösterdi. 
Başbakan Erdoğan partisinin Ankara ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuştu. Gündeminde CHP'nin İstanbul adayı Sarıgül ve Kılıçdaroğlu'nun oğluyla ilgili ortaya attığı yolsuzluk iddiaları vardı. 

SANA PAZAR GÜNÜNE KADAR MÜSAADE
Ey genel müdür, sana pazara kadar müsaade eğer pazar gününe kadar sen İstanbul Büyükşehir adayınla alakalı o yolsuzluk klasörünü açıklamazsan ben CHP'nin raporunu kendim açıklayacağım.

KALK BELGELERİNİ ORTAYA KOY
Benim oğlumla alakalı, şahsımla alakalı söylediği şeylerde de eğer namusluysan şerefliysen kalk belgelerini oraya koy. Benim oğlumu hiçbir zaman bu tür şeylere karıştıramazsın. Ama biz senin Sosyal Güvenlik Kurumunda yaptığın yolsuzlukları da biliyoruz. Onları da ben Büyükşehir Belediye Başkanım Melih Bey'e havale ediyorum

GENEL BAŞKANINA KASET OLAYINI YAPMAMIŞ OLSAYDIN

Deniz Baykal’a kaset tezgahını kuranlar ortaya çıkıyor zaten. Ey genel müdür, Sen kendi genel başkanına kaset olayını yapmamış olsaydın bugün zaten burada değildin. Sayın Baykal'a bu tezgahı kuranın da kim olduğu ortaya çıkıyor, demek ki paralel kasetçiler var.

HSYK ile alakalı dünkü olaylardan sonra arkadaşları toparladım. Adalet akademisiyle ile ilgili olan kısmını Meclis'ten geçirelim HSYK kısmıyla ilgili olanı donduralım yol alalım, seçim yaklaşıyor. Adalet akademisi ve bir iki maddeyi daha geçireceğiz ve olayı kapatacağız. Diyorlar ki kimden emir aldın? Tayyip Erdoğan emirle iş yapmaz bunu bilin. Karakterime terstir emirle iş yapmam bizimle sadece müzakere yapılır. Gazetelerde köşe kapanların yazdıkları AK Parti’ye yön veremez.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.