Piramit Haber

Erdoğan Gülen'e seslendi: Ey Hoca bu ülkeyi karıştırma

Manşet

Burdur mitinginde halka hitap eden Başbakan Erdoğan, sosyal medyada yayınlanan ses kayıtlarına değindi. Erdoğan, "Onlar montajcı, montajcı. Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış, ama bunlarınki yatsıya kadar sürmedi, geldi bir saba rüzgarı bunu aldı götürdü, söndü" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları;
- Bu adı paralel yapı olan virüs bizi, birliğimizi bölmek için ortaya çıktı. Ama başaramayacaklar. Sizin bu birliğiniz, sizin bu beraberliğiniz, sizin bu kardeşliğiniz, sizin yeniden büyük Türkiye anlayışınız buna fırsat vermeyecek

- Eski Türkiye demek yeniden koalisyon dönemleri demektir, yeniden kriz demektir, kaos demektir, yeniden gerilim, bunalım demektir. Eski Türkiye demek yolsuzluk, yoksulluk demektir, yeniden yasaklara dönüş demektir. Eski Türkiye demek, içine kapanmış, iddiaları olmayan, hedefleri olmayan, projeleri olmayan dünyada esamesi okunmayan bir Türkiye demektir.

EY HOCA BU ÜLKEYİ KARIŞTIRMA
-Ey hoca, eğer bir yanlışın yoksa Pensilvanya'da durma. Senin vatanın Türkiye ise buyur Türkiye'ye, vatanına gel. Siyaset de yapacaksan çık meydanlarda siyaset yap ama bu ülkeyi karıştırma, huzurunu bozma. Ulusal güvenliğimizi tehdide yönelik birçok provakatif eylemelerin içinde bulunma.

TÜRKİYE'NİN BAĞIMSIZLIĞI'NA SALDIRIDIR
-Ulusal güvenliğimizi tehdit etme. Bu iş artık istiklal mücadelesidir. Çok ciddi saldırılarla karşı karşıyayız. Bu saldırı benim şahsıma yönelik bir saldırı değildir. Benim aileme, ardaşlarıma ve hükümete değil. Türkiye'nin bağımsızlığına yapılan bir saldırıdır.

Çıkmış diyorlar ki 'Türkçe olmipiyatlarında hocamızı övüyordun' diyorlar, evet övüyorduk, ama o zaman bunu bilmiyorduk, iyi niyetli düşünüyorduk hep. Yasalar çerçevesinde onlara gereğini yapacağız. Bu mücadele artık bir istiklal mücadelesidir. Çok ciddi bir saldırıyla karşı karşıyayız.

Bu saldırı sadece benim şahsımz, aileme yönelik değildir, bu saldırı Türkiye Cumhuriyetine yönelik bir saldırıdır. Selam diye bir örgüt uydurmuşlar, tamamen hukuksuz bir biçimde 3 yıldan fazla bir süre binlerce kişinin -kendileri hariç- telefonunu dinlemişler. Birbiriyle ilgili olmayan, siyasetçi, sanatçı, genelkurmay, gazeteci, başbakan, cumhurbaşkanı...

Amaç şantaj...
Türkiye Cumhuriyeti'nin Enerji bakanını selam örgütünün üyesidir diye listeye alıp telefonunu dinliyor. Enerji bakanı diğer ülkelerinin bakanlarıyla enerjiyi ilgilendiren konularda gizli görüşmeler yapar. Kayıtları depolayıp, bir yerlere servis ediyorlar. 'CHP MHP bizi de dinlediler' dedi, peki niye internet yasasına karşı çıktınız. Çünkü hesap başka.

 HANGİ ÜLKE ADINA DİNLEMELERİ YAPTIN?

-Savcıya soruyorum hangi ülke adına bu dinlemeleri yaptın? Ey dinlemeyi yapan polis ya sen hangi ülke adına yaptın bunu? Ülkemin mahrem bilgileri casuslar tarafından servis ediliyor

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.