Piramit Haber

Erdoğan: Ey savcı sen kime hizmet ediyorsun

Manşet

Başbakan Erdoğan Ankara'da toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

 Başbakan Erdoğan Ankara'da toplu açılış töreninde çok sert konuştu.
Paralel Devlet'teki yapılanmaya değinen Başbakan Türkmen kardeşlerimizi hedef aldılar. Bir savcı gelip yardım tırını durduruyor. Mit’in çalışma şekli bellidir. Sen kimsin" dedi.
İşte Erdoğan'ın o konuşması:

15-20 YIL ÖNCEKİ ANKARA'YA BAKIN
Bugün açacağımız tesislerimizle Ankara'nın trafik sorunu kalmayacak. Ankara Büyükşehir Belediye başkanımız 576 okulun bahçesini Türk figürleriyle donattı. Ona, çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu bir aşk işidir. Bu yapacakları sayacak değilim. Siz bunları yaşıyorsunuz. Her zaman söylüyorum Eşker ölür kalır semeri insan ölür kalır eseri.
2 daha yeni Metro istasyonu geliyor. Toplu taşımaya farklı bir boyut getireceğiz.

Uzun ince bir yoldayız dedik. Bu yolda gece gündüz demedik yürüdük.

Aşkla, zevkle, heyecanla yürüdük. Bizim bu ülkede ideallerimiz var. Hayallerimiz var. Muasır medeniyetlere çıkma azmimiz var. Bu güzel ülkemizin güçlenmesini istemeyenler var. Onlara rağmen büyüyor ve güçleniyoruz.

15-20 yıl önce bir Ankara vardı. Şimdi bir Ankara var. O zamanki Ankara'yı düşünün. Metroyla bu dönemde tanıştı. Dik duracağız diklenmeyeceğiz. Bu heyecanı, bu aşkı ancak yaşayan bilir. İş yapanla sadece laf üreteni ancak millet bilir.

"TÜRKİYE'YE ÇELME TAKMAYA ÇALIŞIYORLAR"
11 yıldır bakanlıklarımızla, belediyelerimizle Türkiye'yi kalkındırmanın hedefindeyken birileri de sürekli ayağımıza çelme takmaya çalışıyor.
Bizim milletle olan diyalogumuzu hazmedemeyenler var. Türkiye'nin huzura, kardeşliğini istemeyenler var.

Türkiye'den uzun yıllardır aldığı faizi şimdi alamayanlar bu tezgahı tertipliyor.
Yüzde 59 faizle çiftçimiz sömürülürken şimdi yüzde 5. Benim çiftçimizi bunlar sömüremiyor. Anadolu'nun neresine giderseniz gidin her yerde traktör var. Buralara kolay gelmedik.

"SİZİN DUANIZLA NİCE İMTİHANDAN ÇIKTIK"
Bu aziz millet nice büyük imtihanlardan geçti. Kardeşlerimizin duasıyla nice imtihandan alnımızın akıyla çıktık.
Kardeşlerim bu millete kastedenler en ağır şekilde cevabını aldılar. Şu anda da değişik vasıtalarla bu milletin istikbaline kast edenler 30 Mart'ta da en iyi şekilde cevabını alacak.

17 Aralık'ta hükümetimize en ağır darbeyi vurmak istediler. Yolsuzluk kılıfı adı altında yaptıklarını gizlemek istediler. 17 Aralık'ta milli olan ne varsa hedef alınmak istendi.
O Halk Bankası biz geldiğimizde 1 milyar dolardı. Şimdi 25 milyar dolar. Tüm kamu bankalarımız hamdolsun artık büyük kar eden şirketlerdir.

"BUNLAR MİT'İ HEDEF ALDILAR"
3. Havalimanı, 3. Köprüyü hedef aldılar. İzmir-İstanbul otoyolunu, tüp geçitleri hedef aldılar. Bunları istemediler.
Bunlar MİT'i hedef aldılar. Bunlar Türkmen kardeşlerimize yardım götürülen Tır'ı durduruyor. Bir savcı Adana'dan geliyor yasaları çiğneyerek bu Tır'ı durduruyor.

O savcıya soruyorum. MİT bu ülkenin çıkarları için çalışıyor. Sen kim için çalışıyorsun? Reyhanlı katliamında neredeydin ey savcı. 7 gün yoktun.
HSYK'ya suç duyurusunda bulunuyorum. MİT'ten neden rahatsız oluyorsunuz? Çünkü bunlar başkalarının taşeronluğunu yapıyorlar.
Bunlar kendi örgütlerinin hedeflerini Türkiye'den üstün tutuyorlar. Bundan sonra artık milli irade geçerli olacak ve millet ne derse o olacak.

"BUNDAN SONRA SİZİN DEDİĞİNİZ OLACAK"
Kardeşlerim medya, sermaye, örgüt ne derse değil millet ne derse olacak. Siz ne derseniz o olacak.
Kimse milli iradeye istikamet çizemez. Ben yargıda hukuka saygılı olanları bir kenara koyuyorum ama örgüt mensubu olanları tarih de kurumlar da affetmeyecek.

Önemli olan yargının tarafsızlığıdır. Eğer yargı tarafsız olsun deyip bir örgütün hırslarına teslim ediyorsanız bu olmaz.
Yetki kullanmanın adı diktatörlüktür. Biz millete hesap veririz. Yargının hesap vereceği bir yer var mı? Onun için millete hesap verme yolu da açılmalıdır.
Biz yaptığımız her şeyi milletin denetimine sunduk. Doğru yapıyorsak teyidini yanlış yapıyorsak ihtarını alacağız.

"YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞ VAR"

Biz herkesin işini en iyi yapmasını istiyoruz. Siyaset yapmak isteyen siyasi parti kurur veya siyasi partiye üye olur. Eğer derseniz davul siz tokmak biz olalım derseniz öyle bir şey olmaz.

Bu örgütü de tasfiye edeceğiz. Çünkü yapacağımız çok iş var. Unutmayın Allah'ın hesabı tüm hesapların üzerindedir.
Biz sadece Allah'a güveniyoruz.

Milletim emin olsun emanetiniz emin ellerde. Türkiye'yi, Ankara'yı 2023 hedeflerine hep beraber taşıyacağız.
Bu yapılan eserleri Ankara'ya kazandıran Büyükşehir Belediye başkanımıza, mimarlarımızdan, mühendislerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.