Piramit Haber

Erdoğan Balıkesir'den Gülen'e seslendi...

Manşet

Başbakan Recep tayyip Erdoğan Balıkesir'deki mitingten Fethullah Gülen'e çocuk göndermesi yaptı. Erdoğan Gülen için "Tabi senin çocuğun yok, anlamazsın bunları" dedi

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart yerel seçimleri kampanyası kapsamında Balıkesir'de Kuvayi Milliye Meydanı'nda halka hitap ediyor.
Başbakan'ın konuşmasından satır başları:
Erdoğan, 3 Temmuz 1960 tarihli bir gazetenin haberini göstererek "Menderes'in kasası, yolsuzluk evrakı ve vesikalarla dolu diyor. Merhum Başbakan'la ilgili son derece alçakça, son derece edepsizce, hayasızca iftiralarlar var. Merhum Menderes ve arkadaşlarını hapse atmışlar yetmemiş, bu haberlerle Menderes'in itibarını sıfırlamak istiyorlar.

Aynı gazete bugün de aynı manşetleri atıyor, bugün de AK Parti hükümetine yapmak istiyorlar, o gün nasıl iftira attılarsa bugün de aynı iftiraları atıyorlar, nasıl çirkin, kirli tuzaklar kurdularsa bugün de tıpatıp aynısını yapıyorlar" dedi.

YÜREĞİN VARSA ÇIK GEL VATANINA
30 Mart'ta sadece belediye başkanlarını seçmeyeceğiz, Türkiye'deki hainlere çok güçlü bir şekidle ders vereceksiniz. Türkiye'ye saldıranları sandıkta püskürtecesiniz.Zalimlerin ebedi kalacağı "yer yaşasın cehennem".

Ey Pensilvanya sana sesleniyorum. Eğer yüreğin varsa gel çık vatanına gel, buraya siyaset yap. Aldanmışım. Ben de bunları samimi zannetmiştim. Oralarda bana methiyeler düzüyordu, tesbihler gönderiyordu.
Türkiye'den kaçtın gittin şimdi oradan ülkemizin huzurunu bozuyorsun. Bunu kovalayacağız, sonuna kadar takip edeceğiz. Biz bu ihanetin hesabını soracağız.
 
"PENSİLVANYA'DA KENDİ ÜLKESİNE TUZAKLAR KURAN ZAT"
28 Şubat’ta seçilmiş bir hükümete post modern darbe girişiminde bulundular. Sizin seçtiğiniz bir hükümeti türlü komplolarla görevden uzaklaştırdılar.

Memur kardeşlerime zulmettiler. Üniversitedeki başörtülü kızlarımıza ağır işkenceler yaptılar. Meslek liselerini kapattılar. İnançlarınıza, değerlerinize dil uzattılar. Hatta bir tanesi bin yıl sürecek dedi, 10 yıl bile sürmedi. Şahsım için muhtar bile olamaz diyorlardı. Başörtülü okuyamaz diyorlardı.

Yoksulların çocuğu okuyamaz diyorlardı. Şimdi mimar da oldu, doktor da oldu. Yazık değil mi bu milletin evlatlarına? Benim başörtülü kızım da başı açık kızım da omuz omuza okuyorlar. Şu anda Pensilvanya’da kendi ülkesine tuzaklar kuran zat da o yıllarda ülkesini sırtından hançerliyordu. Ne diyordu? Beceremediniz, artık bırakın diyordu. Başörtüsüne saldırı olan günlerde ‘furuattandır’ diyordu. Ya sen ne karışıyorsun? Çünkü onda da evlat yok. Bizim derdimiz var, derdimiz.

28 Şubat'ta darbecilere hoşgörü ödülleri dağıtıyordu bunlar, bu paralel yapı. Bugün de darbecilere telekulak desteği veriyor. 28 Şubat'ta CHP ile beşli çeteyle ortak hareket ediyordu. Bugün ananas, rafineri, tespih üzerinden yine aynı sermaye, medya ile iş tutuyorlar. Bu millet ihaneti unutmaz, bu millet sırtına saplanan hançeri unutmaz, bu millet bunların hesabını sorar.

 BİZ DE İKİ YÜZLÜLÜK YOK
Erdoğan, "Bizim inancımızda iki yüzlülük yok, biz omurgalıyız, biz menfaat şebekelerine prim vermedik, vermeyeceğiz, müfterilere prim vermedik, vermeyeceğiz. Bu yolda emin adımlarla yürüyeceğiz, çünkü bizim bir millet, bir Türkiye, bir bayrak sevdamız var, bizim bir vatan sevdamız var, bizim bir 'tek devlet' sevdamız var, bununla bu yolda yürüyeceğiz" dedi.

Erdoğan, "28 Şubat'ta darbecilere hoşgörü ödülleri dağıtıyordu bunlar, bu paralel yapı. Bugün de darbecilere telekulak desteği veriyor. 28 Şubat'ta CHP ile beşli çeteyle ortak hareket ediyordu. Bugün ananas, rafineri, tespih üzerinden yine aynı sermaye, medya ile iş tutuyorlar. Bu millet ihaneti unutmaz, bu millet sırtına saplanan hançeri unutmaz, bu millet bunların hesabını sorar" dedi.

DERSHANELER YASASI BUNLARI PATLATTI
"Bu yapı kendi ülkesinin en gizli, en stratejik, en mahrem bilgilerini ele geçirecek, bunları servis edecek kadar alçalan bir tavır, ihanet içerisinde. Temiz, saf, ihlaslı kardeşlerimin artık bu yapıyı sorgulamalarını istiyorum. Bunlar niçin böyle patladılar biliyor musunuz? Dershanelere, çünkü buradan yılda 1 milyar dolar bunların geliri vardı. Biz dershaneler yasasını öne sürünce bunlar patladılar" dedi.

TAVIR KOYALIM
Erdoğan, "Bunların inançlarımız noktasında, kutsallarımız noktasında nerede olduğunu da gördük. Ona göre bunlara tavrı koyalım, adımlarımızı buna göre atalım. Kardeşlerim, o zaman bunlar yaptıkları oyunun ne kadar yanlış olduğunu çok daha iyi anlayacaklar. Hele hele 30 Mart'ta sandıklar AK Parti'nin şu ampulüyle aydınlandığı zaman bir başka olacak bu ülke" dedi.

YAZIKLAR OLSUN KENDİNİ BİZANSLI YERİNE KOYMUŞ

Erdoğan, "O Geziciler, o vandallar o açılış sırasında bir kez daha ortaya çıktılar. Dikkatinizi çekiyorum. Bunlardan bir tanesi üzerine Bizans kıyafetleri giymiş. Şu hale bakar mısınız? Alparslan 1071'de Bizans'a karşı savaşıyor ya, o da Bizans tişörtü giymiş. Kendini Bizanslı yerine koymuş.

1071 Malazgirt Bulvarı'nın açılışını protesto ediyor. Yazıklar olsun. Şunu unutmayın, bu eylemcilerin önünde, yanında CHP var, CHP milletvekilleri var, CHP Genel Başkanı var. Bu eylemcilerin avukatlığını da maalesef MHP yapıyor. Şu anda bu paralel örgüt bu Gezicilere, bu Bizans hayranlarına arkadaşlık, yoldaşlık yapıyor. Oyun çok büyük Balıkesir. Hesap başka" dedi.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.